Астрологи дали новий прогноз на 2019 рік / фото rabstol.net

У 2019 році кільком знакам Зодіаку буде зовсім непросто.

Астрологи розповіли про те, кому варто побоюватися поворотів долі, а також необхідно готуватися до небезпечних змін, пише "Главред".

Читайте такожАстрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку в березні 2019

Відео дня

Людям, що народилися під знаком Риб, у нинішньому році необхідно завжди бути напоготові, особливо це стосується Риб, що народились у період з 4 по 10 березня. Таке ж попередження стосується й Близнюків, народжених з 4 по 11 червня, Дівам, що з'явилися на світ з 6 по 12 вересня, і Стрільцям, що народилися в перший тиждень грудня.

Астрологи прогнозують, що для цих знаків все буде складатися не на їхню користь. Для них існує небезпека відчути кепсько в 2019 році. Крім того, ці люди можуть потрапити на роздоріжжя від особистих стосунків до кар'єри.

Астрологи попереджають, що гнітючий стан цих "нещасних" може призвести до нервових розладів та депресії. Тому їм рекомендується уважно слухати себе, не приймати швидких і необдуманих рішень, багато часу приділяти здоров'ю і зміцненню імунітету, пише rodgor-vlg.ru.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на лютий-2019 і назвав щасливчиків і невдах місяця. За його словами, головним аусайдером лютого стане Козеріг, а найбільше пощастить Водолію.