Лютий буде успішним для Водолія / фото rabstol.net

Астролог Влад Росс склав гороскоп на лютий-2019 для кожного зі знаків Зодіаку.

Щасливчиком лютого стане Водолій, а головним лузером - Козеріг, зазначив астролог у коментарі "Главреду".

Гороскоп для Водолія, Лева, Тільця і Скорпіона - щасшливчиків лютого

Водолії. Найбільше в лютому везіння супроводжуватиме Водоліїв. Вони будуть здатні повністю перебудувати і змінити на краще своє життя, позбавитися боргів і притягти до себе нові взаємини. Багато чого в цьому місяці вирішиться з новими друзями і компаньйонами: в їхньому житті з'являться нові люди, свіжі ідеї, завдяки чому Водолії будуть здатні повністю перетворити своє життя. У цей час представники знака розпрощаються з "колишніми" людьми і знайдуть нових.

Відео дня

Леви. Сприятлива ситуація складеться в лютому у Левів, особливо в плані партнерства, з пошуками дружини або чоловіка, подружніх стосунків. Вони зуміють зустріти і вибудувати стосунки з новими і важливими для себе бізнес-партнерами, а також укласти значні правочини.

Тельці. Тільці в лютому можуть відкривати для себе нові вигідні можливості. Їм можна сміливо йти на фінансові ризики – це буде сприятливо для них. Лютий для Тільців стане чудовим періодом для просування вгору кар'єрнисм сходасм. Саме у цей час Тільці можуть обійняти високі посади, тобто вони зможуть піднестися. А якщо в цьому місяці Тільці змінять роботу, це піде їм тільки на користь і в плюс.

Скорпіони. Лютий для представників цього знаку – чудовий час. Особливо їм щастить у справах, пов'язаних зі зміною місця проживання, операціях, пов'язаних з нерухомістю. Це вдалий час для них, щоб змінити країну або місто, емігрувати кудись. Також Скорпіонам у лютому дуже багато будуть допомагати родичі, бо вони сміливо можуть покладатися на допомогу близьких. Більш того, вони можуть сподіватися на захист предків, які вже пішли з життя. Тому Скорпіонам варто в цей час відвідати могили предків, згадати про них, вшанувати їхню пам'ять, тоді духи предків допоможуть їм отримати чудові можливості. Скорпіонам варто в цьому місяці сходити в церкву, помолитися за упокій душ предків.

Читайте такожУ лютому 2019 пощастить чотирьом знакам Зодіаку - прогноз астролога

Гороскоп для Козерога, Рака, Терезів й Овна - лузерів лютого

Козероги. Абсолютно негативний період чекає на Козерогів. З їхнього знаку буде виходити Плутон і зайде Сатурн – не найсприятливіші планети. Тому на Козерогів чекає дуже катастрофічний період. Козерогам у цей час краще не починати нових справ. Їм потрібно бути вкрай обережними у будь-якій дорозі, тому що вони можуть стати учасником ДТП. Вони також будуть дуже схильні пограбувань у цей час.

Раки. У представників цього знака Зодіаку в лютому буде зберігатися велика небезпека розлучень, несподіваних розбіжностей з коханими і викриттів. Ракам краще не ризикувати в цьому місяці. Перехід на нову роботу може бути вкрай негармонійним. Крім того, на цей знак Зодіаку можуть розповсюджуватись хвороби, епідемії яких будуть в Україні (кір, грип тощо), Раки будуть дуже схильні до цих захворювань.

Терези. Несприятлива ситуація чекає в лютому і на Терезів. Особливо це буде стосуватися їхніх угод з нерухомістю, взаємин з родичами, близькими людьми, є загроза посваритися із сусідами. Це найгірший час для організації якихось фінансових партнерських справ. Хоча Терези дуже люблять партнерство, партнерська справа, розпочата в цьому місяці, може прогоріти.

Овни. На Овнів чекає велика боротьба за гроші, фінансові апокаліпсиси й руйнівні тенденції. Вони можуть навіть збанкрутувати в лютому. Тому Овнам краще звести до мінімум всі можливі ризики. Також рекомендую представникам цього знаку не грати в азартні ігри, інакше можна прогоріти повністю.

Гороскоп для Риб, Діви, Стрільця і Близнюків, на яких чекає нейтральний лютий

Риби. На Риб буде чекати велика гармонія в справах і стосунках, особливо в першій половині лютого. У першу чергу, це стосуватиметься кохання і взаємин з другою половиною. На них чекають просто ідеальні стосунки в цей час. Рибам слід відправлятися в цей час в далекі подорожі – вони будуть сприятливими. А в другій половині місяця Рибам слід убезпечити себе від неправди. У 20-х числах у Риб великий ризик попастися на якісь спокуси, їх можуть "розводити" й "кидати" на великі гроші.

Діви. Перша половина місяця у Дів буде сповнена несподіванок і сюрпризів. Можливі несподівані зміни в роботі: їх можуть понизити в посаді або навіть звільнити, можливі труднощі та розбіжності з колегами. А в другій половині місяця, особливо біля 20 лютого, Діви можуть будувати наполеонівські плани – вони з розмахом можуть почати нову справу, особливо у партнерстві з іншими людьми. Це також буде відмінний час для Дів, щоб поправити своє здоров'я: вдалими будуть операції, проведені в цей час, візити до стоматолога. Сприятливими будуть дієти і косметологічні процедури.

Стрільці. У першій половині місяця Венера буде у Стрільці, і в цей час їм щастить, особливо в стосунках. Вони можуть будувати великі фінансові плани. Сприятливими будуть закордонні поїздки. Але в другій половині місяця, коли Венера покине цей знак Зодіаку, везіння почне відвертатися від Стрільців. Тому у них можливі прорахунки в деталях, а через це – і фінансові труднощі. Стрільці можуть проколюватися на дрібницях, тому їм потрібно більше структурованості, чіткості і зібраності у другій половині лютого, інакше можливі несподівані ситуації на переговорах, а особливо – на дорогах. Взагалі, в цей час Стрільцям потрібно бути вкрай уважними за кермом.

Близнюки. На Близнюків чекає сприятлива ситуація у другій половині місяця, особливо у всьому, що стосується дальніх поїздок, подорожей. У них будуть чудові можливості зайнятися своєю освітою та самовдосконаленням, їм варто зайнятися вивченням іноземних мов в цей час, відвідувати тренінги, брати участь у якихось заходах. Добре піде в цей час написання матеріалів, статей або книг. Однак разом з тим, їм слід знизити ризики, тому що можливі конфлікти з людьми через суто особисту антипатію: наприклад, якщо Близнюк не сподобається комусь в якомусь закладі, йому наб'ють пику. Представникам цього знаку також раджу бути обережними у стосунках з дружинами, тому що ревнивий чоловік або дружина можуть скалічити.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що в 2019 році представникам чотирьох знаків Зодіаку потрібно бути уважними до здоров'я. Це Риби, Діва, Рак і Тілець.