Астролог розповів, які плани у Путіна на Донбас / фото УНІАН

Астролог Влад Росс вважає, що на Донбасі Росія буде діяти так само, як і в Південній Осетії і Абхазії – вона спробує всім місцевим жителям роздати російські паспорти.

Про це він повідомив в коментарі "Главреду".

Читайте такожАстролог розповів, чи візьмуть Україну в НАТО

Відео дня

"І робитися це буде тільки з однією метою. На Донбасі, як відомо, досі залишається маса людей, які залишаються громадянами України, тобто володіють українськими паспортами, бо отримують дві пенсії: отримавши пенсію на окупованій території, вони їдуть на українську територію за українською пенсією. Природно, Росія хоче точно розуміти, яке населення на Донбасі, скільки його, скільки пенсіонерів, яка кількість там проросійськи налаштованих громадян. Виходячи з цих даних в подальшому буде плануватися російський бюджет. Адже грошей у Росії все менше і менше, відповідно, викидати бюджетні кошти не відомо на що, їй складно", - зазначив він.

Росс додав, що через кілька років у Росії може відбутися економічний обвал, і їй буде не до Донбасу.

"Можна бути спокійними на той рахунок, що Росія точно не включить Донбас в свій склад. Навпаки, вона буде шукати способи сплавити Донбас Україні, тобто залишити окуповану територію в складі нашої держави і постійно підтримувати там конфлікт", - заявив астролог.

За словами астролога, Путіну потрібен "кривавий" Донбас як гарантія того, що Україна не вступить у НАТО.

"Як відомо, в НАТО не приймають країни, на території яких триває збройний конфлікт і у яких є невирішені територіальні суперечки. Так, наприклад, ні Грузію, ні Молдову не приймуть до Альянсу, поки вони не вирішать свої територіальні проблеми, або поки не зміниться Статут НАТО. До того ж, є ймовірність того, що НАТО взагалі може розвалитися", - резюмував експерт.

Як повідомляв УНІАН, раніше Влад Росс розповів, коли закінчиться війна на Донбасі.