Спілкування в травні варто мінімізувати / 2018.pp.ua

Як відомо, спілкування – найбільша розкіш, яку можуть собі дозволити люди, але в наступному місяці його потрібно звести до мінімуму. Ніхто не закликає стати відлюдькуватими і перестати розмовляти з оточуючими людьми, але, спілкуючись, варто дотримуватися обережності: великий ризик сказати зайве або ненароком образити іншу людину.

Про те, що ще чекає всі знаки Зодіаку, розповідає астропсихолог Валентина Віттрок, пише ТСН.

Читайте також"Успіх у фінансах і нові можливості": гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня

Відео дня

Овен

Довгоочікуваний переїзд в інше місто і навіть в іншу країну пройде хоч і клопітно, але успішно – схоже, ви нарешті знайдете житло, про яке давно мріяли. Нові знання, які ви, не полінувавшись, отримаєте в цей час, знадобляться в роботі і підвищать вашу конкурентоспроможність на ринку праці.

Телець

Рада древніх мудреців про те, що потрібно поспішати, не поспішаючи, дуже стане в нагоді представникам знака: чим би ви не займалися, робіть все швидко, але без поспіху, інакше ризикуєте схалтурити. Відносини з коханою людиною вийдуть на новий рівень – від пропозиції руки і серця до маршу Мендельсона.

Близнюки

Людина, з яким ви познайомитеся в цей час, виявиться поруч з вами не випадково – йому належить зіграти важливу роль у вашому житті. Віддаючи максимум сил і часу роботі, не забувайте про сім'ю – рідні люди, починаючи від дітей і закінчуючи бабусями і дідусями, як ніколи потребують вашої опіки.

Рак

Шарм, яких нагородять вас зірки в цей час, допоможе самотнім представникам знака зустріти свою другу половинку, а ось тим, хто перебуває у шлюбі, із-за ревнощів партнера може ускладнити життя. Фінанси рекомендується витрачати економно, в іншому випадку можна залишитися біля розбитого корита.

Лев

Досягти поставлених цілей зможуть ті, хто не сумнівається в собі і своїх здібностях до щастя, цих якостей у вас з лишком, так що можете розраховувати на вагомий результат. У відносинах з близькою людиною не варто тягнути ковдру на себе – іноді для того, щоб перемогти, достатньо відійти на другий план.

Читайте також"Може повернути Пугачову": астролог спрогнозував різкі зміни у житті Кіркорова

Діва

Настає час щасливих змін: ті з вас, кому набридло ходити по колу, виконуючи одноманітні і нудні обов'язки, зможуть, нарешті! – вирватися на свободу. Головне, не боятися нових правил гри, а сприймати їх з радістю. У скрутних ситуаціях потрібно звертатися за допомогою до професіоналів.

Терези

Фінансовий успіх прийде... минулого: проекти, якими ви займалися в попередні місяці, а то й роки несподівано почнуть "працювати" на вас, приносячи солідні дивіденди. Накопичену від бурхливого світського життя втому краще всього знімати на самоті – на дивані з книжкою або в кріслі перед телевізором.

Скорпіон

Самому в цей час не вдасться досягти успіху ні на роботі, ні в бізнесі: хочете досягти своїх цілей, збирайте команду однодумців. Поява людини з минулого внесе зміни в особисте життя: можливо продовження роману, деякий час тому припиненого з незалежних від вас причин.

Стрілець

Гіперактивність, яка часто створює представникам знака проблеми, на цей раз буде працювати на них: рухаючись зі швидкістю метеора, ви встигнете зробити все, що запланували – як на роботі, так і вдома. Місяць ідеально підходить для весілля і медового місяця – схоже, за травень ви встигнете і те, і інше.

Козеріг

Встигнути скрізь – неможливо, не варто і намагатися, тому найважливіше для вас в цей час – визначитися з пріоритетами, тоді і з виконанням завдань, проблем не виникне. Погіршенням відносин з близькою людиною ви будете зобов'язані непорозумінням – не соромтеся зайвий раз перепитати, що він мав на увазі.

Водолій

Найкраще, що можна зробити під час затишшя на роботі, це відправитися в подорож. Те, як далеко ви зможете оговтатися, буде залежати від часу, яким ви будете мати, і стану банківського рахунку, головне – відпочити, змінивши картинку за вікном. Варто дотримуватися обережності за кермом.

Риби

Зірки застерігають вас від великих покупок та інвестицій – результати не тільки виправдають ваші очікування, але і залишать прикре відчуття марно витрачених грошей. Розпочатий у цей час таємний службовий роман незабаром перетвориться на відкриті і стабільні партнерські відносини.