Астролог прогнозує "час кохання" / фото tv.ua

Останні два тижні травня, як кажуть астрологи, сприятливі як для поліпшення свого матеріального становища, так і для кохання.

"З 15 травня до 9 червня планета кохання (Венера - Ред.) буде перебувати у своєму рідному знаку Тільця. Це означає, що ключовими у цей період стануть взаємовідносини та фінанси. Момент сприятливий для зміцнення особистих й професійних зв'язків, а також для сміливих дій у бізнесі. Чудовий час для креативних і творчих особистостей, коли задуми і плани з легкістю втілюються у реальність", - розповіла КП астролог Емма Литвинова.

За словами астролога, настає найзручніший час для зміцнення вже наявних стосунків.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на травень: астролог назвавши чотири знаки Зодіаку, яким пощастить

"Не шкодуйте ресурсів на матеріальні прояви кохання – Тілець не любить економити на своїх рідних та коханих. Милі подарунки, навіть без приводу — чудовий спосіб розпалити пристрасть чи помиритися, - рекомендує Литвинова. - Якщо ж ви все ще перебуваєте в пошуках своєї другої половинки, то великі шанси зустріти її в тих місцях, де душевно й комфортно".

Сприятливий час настає і для людей, наділених творчими талантами, стверджує астролог. Тому, продовжила вона, всі творчі люди – дизайнери, художники, скульптори, письменники тощо – можуть зараз "презентувати" свої здібності у вигідному світлі.

"Не варто забувати, що Тілець – впертий знак, тому вміння знаходити компроміс стане чи не найважливішим і визначальним для досягнення своїх цілей у період з 15 травня по 9 червня. Постарайтеся йти на поступки, і тоді успіх вам гарантований", - йдеться в астропрогнозі.

Дизайнерам, працівників IT-сфери та людям творчих професій астролог радить взяти на озброєння 18-22 травня: можуть з'явитися нові ідеї та незвичайні творчі рішення.

"Цей період (з 15 травня і до кінця місяця - Ред.) можна й потрібно використовувати для поліпшення свого фінансового становища. Шукайте способи більше заробити, зберегти й примножити добробут", - радить астролог.

Раніше астролог Влад Росс прогнозував, що щасливчиками травня стануть Тільці, Скорпіони, Водолії та Леви. Не пощастить в останній місяць весни Ракам, Козерогам, Терезам й Овнам.