У перший місяць літа експерти радять прислухатися до підказок зірок / фото rabstol.net

З'явився гороскоп на червень 2019 року для всіх знаків Зодіаку. Цей період - час для змін.

Серед щасливчиків першого місяця літа - Стрільці, йдеться у прогнозі Harper's Bazaar.

Овен

Ви - ідеальний теоретик власного життя, але щойно справа доходить до практики, одразу віддаєтеся на розтерзання страхів і сумнівів. У червні цьому потрібно покласти край.

Відео дня

Тілець

Тільці стали занадто залежними від думки людей, які не бажають їм добра і навіть намагаються грубо ними маніпулювати. Тільцям радять терміново відокремити своє «я» від тієї його проекції, яка зручна і вигідна їхнім псевдодоброзичливцям.

Близнюки

Згідно з прогнозом, у червні Близнюкам не варто себе стримувати, вони зможуть сміливо дати вихід тому, що ховалося за маскою найсуворішого самоконтролю. Не бійтеся виражати емоції — навіть якщо вони суперечать один одному.

Рак

Домашнє завдання на червень для Раків — з'ясувати справжню причину неспокою. І ні, це не безвідповідальність колег, не затори в 9 балів і не акумулятор iPhone, який швидко розряджається.

Лев

Леви так довго відкладали важливі справи, що тепер вони оточили їх з усіх сторін, як туристи — «велику п'ятірку» під час сафарі. І тут потрібно або діяти, або назавжди викреслити їх зі списку. Просто втекти вже не вдасться, йдеться у прогнозі.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши щасливчиків серед знаків Зодіаку

Діва

Дівам радять позбутися хибного почуття спокою. Усвідомлення власних проблем і залежностей — шлях до успіху. Так, перші дні місяця будуть непростими, зате результатом роботи над помилками стане повна гармонія в липні.

Терези

У червні прийде час по‑справжньому серйозних зусиль. Розібратися з повною відсутністю мотивації допоможе кохана людина, яка продовжує у вас вірити, йдеться в прогнозі.

Скорпіон

"Вважаєте, що делікатно направляєте тих, хто вас оточує? Насправді ви намагаєтеся керувати ними. Терміново везіть себе і своє его в Непал, Індію або будь-яку іншу країну, де манія величі лікується сама собою", - радять експерти.

Стрілець

Не варто піддавати сумнівам кожне своє слово і рішення. У червні у Стрільців настане період, коли потрібно лише як слід розслабитися і приготуйтеся до приємних сюрпризів.

Козеріг

У червні не забувайте аргументувати свою позицію. Тільки без агресії: відстоювати переконання допоможуть вагомі докази, а не децибели, які зашкалюють, йдеться в прогнозі.

Водолій

У червні приділіть увагу здоров'ю. Ви досить довго косплеїли Міка Джаггера в його золоті роки, і після низки веселих вечірок гостро потребуєте детоксу.

Риби

Минуле літо було чи не найкращим у житті Риб, але і це обіцяє стати незабутнім. Доведеться, правда, трохи попрацювати над собою, але без подвигів Рибам все одно нудно.