З'явився гороскоп на тиждень / фото slovofraza.com

Астролог Павло Глоба склав гороскоп для представників всіх знаків Зодіаку на тиждень з 10 по 16 червня.

При цьому він виділив знаки Зодіаку, яким, за його прогнозами, буде нелегко у цей період, пише SlovoFraza.

Овен

Для Овнів настає дуже відповідальний час. Для того, щоб позбутися від проблем і досягти благополуччя, їм необхідно почати тиждень з планування справ. У вівторок доведеться чіплятися за кожну соломину, щоб вибратися із сипучих пісків невдач. На цьому тижні корисними будуть ділові поїздки, подорожі й зміна обстановки в цілому.

Відео дня

Тілець

Найбільш несприятливий день тижня — 13 червня. У цей день настрій зірок буде вкрай нестабільним. Що погано позначиться на нових починаннях, а також домашніх справах. Взагалі, на цьому тижні доведеться багато працювати, щоб отримати якісь хороші результати. Це стосується всіх сфер життя, не тільки ділової сфери.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

Лев

13 числа, у четвер, варто остерігатися небезпечних бажань, радить астролог. 11, 12 та 16 червня Левам варто присвятити спробам зробити своє життя кращим. У порядку варто підтримувати робоче місце, автомобіль, особисту кімнату. Будь-які прояви хаосу зараз дуже небезпечні. У стосунках з людьми потрібна чесність.

Стрілець

У коханні все буде здаватися неоднозначним, тому у сімейних Стрільців почнеться період сварок і непорозумінь. Самотнім людям цього знаку Павло Глоба радить тимчасово зупинити пошуки, сфокусувавшись на особистих справах.

Риби

У справах, які стосуються грошей, варто проявляти максимальну пильність й обережність. При здійсненні покупок краще двічі подумати, перш ніж віддавати свої гроші. Взагалі фінансова активність буде вкрай небезпечною, тому з покупок краще здійснювати тільки ті, які абсолютно необхідні.