З'явився гороскоп на липень 2019 року / фото slovofraza.com

Одразу п'ять щасливчиків серед знаків Зодіаку зможуть провести липень 2019 року на хвилі успіху, йдеться в астропрогнозі.

Так, астрологи SlovoFraza прогнозують, що в липні 2019 року пощастить Овнам, Тільцям, Ракам, Дівам і Рибам.

Овен

У середині літа перед Овнами відкриються нові можливості, і завдяки своїм найкращим рисам характеру представники вогняного сузір'я зможуть досягти прекрасних результатів як у діловому, так і в особистому житті. На Овнів буде впливати ретроградний Меркурій, що перебуває у сузір'ї Рака, і з 17 по 31 липня їм потрібно буде поборотися за особисте щастя. Вгамувавши бурхливі емоції й націлившись на результат, Овни зможуть здійснити свої мрії.

Відео дня

Тілець

У липні у Тельців буде чудова можливість вирушити в заплановані поїздки назустріч пригодам і новим можливостям. У цьому місяці сприятлива енергетика небесних тіл дозволяє не тільки завершити раніше розпочаті справи, але й взятися за грандіозні проекти, розпочати навчання, дозволити собі те, що раніше здавалося неможливим. Впевненість у своїх силах і налаштованість на успіх допоможуть Тільцям впоратися з невеликими труднощами. Крім того, астрологи зазначають, що Тільці зможуть приймати правильні рішення, якщо перестануть запитувати поради й вчинять так, як велить серце.

Читайте такожСонячне затемнення 2 липня: що категорично не можна робити та як воно вплине на знаки Зодіаку

Рак

Везіння прийде до Раків у липні 2019 року не тільки завдяки підтримці планет-покровителів, але й за рахунок сили волі. У цьому місяці вони зможуть досягти успіхів у діловому середовищі, якщо прислухаються до себе і почнуть розкривати свої здібності. Повіривши у свої сили, Раки зможуть знайти вихід з будь-якої складної ситуації. У липні представникам цього Знаку важливо зберігати оптимізм, що дозволить налагодити сімейні стосунки й особисте життя.

Діва

Діви в липні зможуть досягти внутрішньої гармонії, завдяки чому вдасться подолати сумніви й нерішучість. Це вдалий час для нових звершень як у діловій, так і в любовній сфері. На роботі з'являться перспективи кар'єрного зростання, тому Дівам не варто залишатися осторонь. У липні завдяки найкращим рисам характеру самотні Діви зможуть знайти своє кохання, а ті, хто вже перебуває у стосунках, насолодитися взаємним щастям, не затьмареним конфліктами.

Риби

На Риб чекає успіх в особистому житті, а також приємні перспективи, що стосуються фінансової сфери. У липні астрологи рекомендують їм працювати на власне благополуччя і відмовляти тим, хто намагається маніпулювати. Особисті прагнення повинні вийти на перший план. Зірки прихильні до Риб, а отже, можна сміливо братися за роботу, щоб в кінці місяця пожинати плоди своїх старань. Позитивний настрій і віра в те, що все вийде, дозволять Рибам привернути везіння в усі сфери життя.