З'явився гороскоп на липень / фото Факти

Астролог Хаял Алекперов розповів, що чекає на представників всіх знаків Зодіаку в липні.

Для деяких знаків саме в липні настане сприятливий час для реалізації творчих ідей та задумів, передають "Факти".

Овни

У цьому місяці Овни як ніколи близькі до внутрішньої гармонії та умиротворення. Багато труднощів і проблемні питання вирішаться самі собою, що дозволить представникам знаку приділити більше часу собі та своїй родині. Зверніть увагу на кінець липня — це сприятливий період, щоб взятися за нові справи. На вашому шляху зустрінуться потрібні люди, які допоможуть у реалізації різних проектів.

Відео дня

Тільці

У липні Тільцям варто запастися терпінням і витримкою: обставини можуть складатися зовсім не на користь представників знаку. Але не варто засмучуватися з цього приводу й опускати руки. Зірки радять простіше ставитися до подій. У підсумку ситуація принесе вам тільки користь і стане хорошим уроком надалі.

Близнюки

Липень для Близнюків — сприятливий час для реалізації творчих ідей та задумів. Натхнення буде вашим частим гостем. Але ось у розв'язанні рутинних справ намагайтеся бути гранично уважними. Є ймовірність прикрих промахів і помилок, які можуть завдати серйозної шкоди вашій діловій репутації. Тому не варто покладатися на спонтанні, емоційні рішення.

Раки

У цьому місяці Ракам варто побоюватися власної емоційності. Почуття можуть бити через край, змушуючи представників знаку дратуватися від найменшої невідповідності між їхніми планами і дійсністю. Але зірки радять хоча б на час відпустити ситуацію. Коли емоції стихнуть, ви зможете подивитися на ситуацію під іншим кутом і знайти для себе більше плюсів, ніж мінусів. У будь-якому випадку життя надасть вам безцінний досвід.

Леви

Початок місяця — вдалий час для сімейних Левів, щоб попрацювати над стосунками з партнером. Зараз у вас є всі шанси залагодити давні розбіжності з коханою людиною і стати ближчими один до одного. Але для цього потрібно ваше бажання зробити перший крок у цьому напрямку і відкинути власні амбіції. Кінець липня обіцяє Левам успіх у фінансових справах — відмінний привід порадувати себе приємними покупками.

Читайте такожАстролог назвав чотири знаки-аутсайдери, яким зірки обіцяють проблеми у липні

Діви

Середина літа — вдалий час для поїздок і подорожей. Вони будуть не тільки цікавими і захопливими, але й подарують представникам знаку чимало приємних знайомств, які відкриють перед Дівами нові горизонти і можливості. В кінці місяця зірки радять бути обережнішими у побуті: є ймовірність отримати травму.

Терези

У липні успіх більшою мірою буде залежати від вашої активності. Не бійтеся помилитися і не влучити в ціль. Чим більше зусиль і старань ви прикладете, тим вищий шанс на успіх. А ось зі здоров'ям намагайтеся бути обережнішими: велика ймовірність загострення хронічних захворювань. Особливо бережіть себе від сонячної активності.

Скорпіони

Середина літа порадує Скорпіонів приємними зустрічами зі старими друзями, яких ви не бачили багато років. Порада зірок: приділити час душевному спілкуванню, навіть якщо робочий графік абсолютно цьому не сприяє. Бо це ваш шанс отримати емоційну підтримку, перезавантажитися і трохи перевести дух. В кінці місяця намагайтеся уникати надмірних витрат.

Стрільці

Липень для Стрільців — прекрасний час, щоб зайнятися реалізацією давніх планів і задумів. Зараз у представників знаку з'явиться шанс зустріти потрібних людей і постукати в потрібні двері — не упустіть таку можливість. У сфері особистих стосунків намагайтеся уникати уїдливих зауважень на адресу партнера, неприємних ситуацій. Залагодити конфлікт буде не так легко, як ви розраховуєте.

Козероги

Початок місяця порадує Козерогів приємними новинами в сфері особистих взаємин. Але ось зі здоров'ям представникам знака зірки радять бути дуже і дуже обережними. Ваша імунна система може бути ослабленою, а тому не варто піддавати свій організм навантаженням на кшталт дієт, надмірного фізичного напруження, переохолодження або недосипання.

Водолії

Економність Водоліїв і вміння прораховувати ситуацію наперед принесуть у цьому місяці належні плоди у фінансовій сфері. У представників цього знаку є всі шанси зробити серйозні покупки кшталт нерухомості або автомобіля. Але ось в особистій сфері сімейних представників знаку можливі невеликі розлади з партнером. Порада зірок: частіше говорити, щоб уникнути недомовок і пустих образ.

Риби

На початку липня зірки рекомендують Рибам розібратися з тими питаннями, які вони вже довго відкладають на потім. При цьому зірки нададуть вам всі можливості досягти бажаного результату без особливих витрат. У кінці місяця будьте пильні: ваша неуважність може призвести до незначних, але водночас досить неприємних фінансових втрат.