З'явився гороскоп до кінця липня / фото SlovoFraza

Якщо для когось перша половина року була не з легких, то друга обов'язково стане щасливою, каже астролог Павло Глоба.

За його прогнозом, ті знаки, які стійко переносили усі труднощі, отримають заслужену нагороду, повідомляє "Діалог.UA".

Овен

Везіння буде на вашому боці, причому до такої міри, що вам обов'язково потрібно почати брати участь у вікторинах та конкурсах — якщо ви виявите традиційну для вас сміливість, то результати будуть просто чудовими.

Відео дня

Тілець

Настав час для того, щоб облаштувати житло і подбати про те, щоб ви жили в стані затишку та комфорту – постарайтеся зробити своє житло якомога зручнішим.

Близнюки

Труднощів у Близнюків буде досить багато, але це завдання зовсім іншого типу – їхнє подолання стане початком для вас абсолютно нове життя, на яке ви давно вже чекаєте й абсолютно точно заслужили.

Рак

Фінансових проблем у представників цього знаку буде багато, але коли ви будете шукати відповіді на фінансові питання, то зможете відкрити абсолютно новий потенціал і реалізувати його.

Лев

На Вас чекає поява дуже сильної мотивації, заряд енергії й можливість втілити свої навіть довгоочікувані плани – ви заслужили можливість стрибнути вище від своєї голови.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши два знаки Зодіаку, яким пощастить

Діва

Ви зможете відчути спокій і те, наскільки все почало йти за раніше задуманим планом – тепер ви будете отримувати нагороди за те, наскільки добре працювали протягом всього року.

Терези

Ви чомусь почали забувати про свої плани і проекти, в чому немає абсолютно нічого хорошого. Тепер для вас настає сприятливий період, тож не пропустіть можливість взятися за справу.

Скорпіон

Настав час максимально вкластися в ділову сферу – коли є простір для таких чудових досягнень, то дивно буде відмовлятися від неймовірних перспектив, що відкриваються перед вами.

Стрілець

Попереду у вас успіх і великі досягнення, але вони почнуться тільки після того, як ви вирішите, в якому напрямку все-таки працювати — кохання чи кар'єра.

Козеріг

Навіть якщо попереду у вас досить небезпечні ситуації, не варто опускати руки й зневірятися – через труднощі ви будете просуватися до великих досягнень і зможете досягти справжньої свободи.

Водолій

Тільки ви відповідаєте за своє щастя, давно пора вже це зрозуміти.

Риби

Подумайте про здоров'я та відволічіться від всього іншого – вам час взяти себе в руки і почати серйозну роботу над поліпшенням стану вашого тіла.