Гороскоп на 27 липня для кожного знаку зодіаку / фото: zak-kor.net

Гороскоп на 27 липня, за прогнозами астрологів, не дуже підходить для того, щоб проявляти терпіння і посидючість. Тому бухгалтерам, програмістам і всім, чия робота потребує уважності, буде нелегко. Щоб у роботу не закралася помилка, доведеться діяти за формулою: «Сто разів відміряй ...». Взагалі логіка відступить на другий план, а працездатність – на третій. День загрожує дратівливістю, конфліктами і неуважністю. Приймати цього дня важливі рішення або робити великі покупки – значить зашкодити собі.

Рецепт вдалого дня: більше позитивних думок та емоцій, відпочинку, розслаблення і спілкування з друзями, пише 1001goroskop.

Овен

Активність Овна буде не завжди доречна – її результат може виявитися прямо протилежним тому, який він хотів отримати. Проте Овен здатен діяти енергійно навіть там, де краще було б відступити. Спроба влізти в чужі справи, «переламати» ситуацію через коліно можуть завдати Овну шкоди. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять йому знизити свою бурхливу діяльність 27 липня до мінімуму.

Відео дня

Телець

День може не кращим чином позначитися на фігурі Тельця: йому буде складно хоч у чомусь собі відмовити! З’їсти шоколадку? Купити нові туфлі? Відповідь на ці питання 27 липня для Тельця одна: «Звичайно!». Він буде далекий від того, щоб економити на задоволеннях. Зірки гороскопу радять Тельцю хоча б іноді згадувати про відчуття міри, інакше йому нагадають про це схудлий гаманець і пара зайвих кілограмів на стегнах.

Читайте такожГороскоп на серпень: яким знакам Зодіаку зірки обіцяють успіх, а кому не пощастить

Близнюки

День наділяє Близнюків величезними запасами прихованої енергії! Якщо вона вирветься назовні, то здатна знищити будь-яку перешкоду, а як ні, то спокійно піде, як вода в пісок. Який із цих сценаріїв реалізується, залежить від ситуації, що складатиметься 27 липня. Якщо від Близнюків буде потрібно зробити трудовий подвиг, вони відчують у собі первісну силу, нібито всередині у них прокинувся справжній вулкан!

Рак

Від Рака безглуздо вимагати самоорганізації і дисципліни: ці слова для нього порожній звук. Можливо, він і хотів би внести в своє життя більше порядку, проте між словами «хочу» і «можу» у нього лежить прірва, яку Рак не має сил подолати. Тому Раку нічого не залишається, окрім як прийняти себе таким, як є. Зірки гороскопу радять йому 27 липня розслабитися і плисти за течією: сьогодні вирішує не він, вирішують за нього.

Лев

Фантазія Лева запрацює на п’ятірку з плюсом! Особливо якщо обставини її підстебнуть, вимагаючи від нього швидких і нестандартних рішень. Якщо ж думки Лева тектимуть самі по собі, вони можуть залишитися лише мріями. Тому для самого Льва краще, якщо 27 липня життя поставить перед ним пару-трійку надскладних завдань. Ламаючи голову над ними, Лев має шанс перевершити самого себе!

Діви

Не кращий день для Діви: занадто багато її може дратувати і виводити з себе. Справи просуватимуться з пробуксовками, оточуючі здатні демонструвати нерозуміння і лінь ... Втім, справедливості заради треба сказати, що Діва буде незадоволена не лише іншими, але й самою собою. Лише зібравши в кулак усю волю, вона зможе змусити себе виконувати елементарні обов’язки – і то робитиме це без фанатизму, абияк.

Терези

Терезам може здаватися, що оточуючі знущаються над ними – настільки повільними, неорганізованими і некмітливими вони можуть виглядати в їхніх очах. Упродовж дня це дратуватиме Терези, проте вони готові вміло приховувати своє роздратування, доки їх не виведе з себе чийсь кричущий вчинок. Якщо це станеться, оточуючим можна лише поспівчувати: випущений на волю гнів Терезів буде жахливий, як атомний вибух!

Скорпіон

Досягнення Скорпіона багато в чому залежатимуть від того, з якої ноги він встав з ліжка вранці. А точніше, в якому саме настрої він прокинувся. Хоча його енергія не фонтанує на всі боки, проте, її запас дуже й дуже великий. А вже в яке русло буде спрямована вся ця могутня сила, залежить від позитивного чи негативного настрою Скорпіона. Якщо він обере позитив, то не пошкодує: з його допомогою 27 липня він здатен творити дива!

Читайте такожАстролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку до кінця липня

Стрілець

Стрільцю буде важко стряхнути з себе дрімоту! Але, навіть вибравшись з чіпких обіймів сну, він навряд чи одразу візьметься за справи. День схиляє Стрільця до головної справи на 27 липня – байдикування. Втім, зірки гороскопу обіцяють, що така приємна тактика йому не зашкодить. Подивіться фільм, пограйте в пасьянс, призначте приємну зустріч. Проведіть цей день із задоволенням і з толком, тобто виключно на себе!

Козеріг

Козеріг перебуватиме в режимі суворої економії – це стосується економії не лише грошей, але і життєвих сил. День не наділяє його активністю, навпаки – Козеріг може відчувати занепад енергії, що не найкраще позначиться на його думках і справах. Тому 27 липня оточуючим не варто намагатися спонукати його на якісь великі проекти. Як би Козеріг не старався, у нього все одно навряд чи вийде подолати свій стан.

Водолій

Водолій буде налаштований використовувати найпростіший шлях до серця оточуючих, тобто гроші. Він може виступити спонсором вечірки, спільного походу в кіно або ще якогось заходу. 27 липня Водолій навіть готовий щедро поділитися своїми непотрібними речами або дати комусь гроші в борг. Втім, усе це він сприйматиме не як безглузді витрати, а як вкладення капіталу. Вкладення в свій статус і повагу людей.

Риби

Риби весь день почуватимуться не в своїй тарілці. І це незважаючи на те, що багато справ можуть просуватися цілком непогано і без їхньої участі. А ось усе те, до чого Рибам захочеться докласти руку, опиниться під ударом: навіть елементарну справу 27 липня вони здатні безнадійно запороти. Тому їм краще розслабитися і нічого не робити взагалі. Втім, у цьому є і свої плюси – день надає Рибам відмінний привід відпочити.