Астрологи розповіли, кому зірки на 30 липня 2019 обіцяють удачу / фото pixabay.com

Якщо ви чекаєте, що сьогодні у ваш будинок або офіс несподівано загляне принц на білому коні, то на жаль, 30 липня гороскоп до цього аж ніяк не схиляє. Романтика, чуттєві пристрасті, палаючий вогонь любові – все це сьогодні не надто актуально.

Зате день вдалий для налагодження сімейних відносин, укладення продуманих шлюбів і підписання шлюбних контрактів, а також для планування та організації будь-яких заходів. Зірки схиляють до чіткості, логічності і порядку. Це гарний час для того, аби навести лад в будь-яких сферах, від роботи до особистого життя. Але не перестарайтеся з вимогливістю до себе та інших, щоб уникнути конфліктів, передає 1001goroskop.ru.

Читайте такожЯкою буде коаліція та хто стане прем'єр єром: астролог давши прогноз після виборів до Ради

Відео дня

Овен

Сьогодні девізом Овна цілком можуть стати слова: «Важливіше всього порядок в домі»! І це стосується не лише прибирання приміщення, але і ладу в особистих справах. Для Овна це чудовий час для того, аби зміцнити відносини з близькими або усунути непорозуміння, які, можливо, накопичилися в родині на цей момент. Ну і благоустроєм будинку йому сьогодні теж зайнятися не завадить.

Телець

Сьогодні запорука успіху Тільця – це послідовність і поступовість, благо саме до цього його і схиляють зірки гороскопу. Розум сьогодні буде працювати чітко і швидко, та й взагалі справи обіцяють йти як по маслу. У спілкуванні Телець 30 липня цілком може здивувати оточуючих своєю розсудливістю та розважливістю. У справах це принесе йому користі чимало, а от у коханої людини, на жаль, здатне викликати позіхання.

Близнюки

Сьогодні перед Близнюками постане необхідність розібратися у своїх фінансах. Бажано не відкладати справи на потім, бо більш зручного часу не буде ще довго. Сьогодні дуже корисним для Близнюків буде сісти за стіл і розписати свої плани на найближче майбутнє, звернувши особливу увагу на графу витрат і доходів. Ймовірність того, що ці плани виявляться вдалими, дуже висока.

Рак

Сьогодні Раку захочеться в усьому бачити логіку і сенс, шкода тільки, що оточуючі не обов'язково будуть розділяти такі його настрої. Нічого страшного, спокійно займайтеся своїми справами, і все піде як по маслу. Сьогодні Рак буде особливо успішним у справах, що вимагають послідовності і логічності, от і не треба витрачати зайвих емоцій ні на що інше.

Лев

Сьогодні , що б не творилося навколо, Лев воліє поставити стіну між собою і навколишньою дійсністю. Світ хай сходить з розуму, як йому хочеться, – Лев 30 липня буде займатися своїми власними справами, незважаючи ні на що. Взагалі, весь цей світ не вартий того, щоб на нього відволікатися! Ну, хіба що трохи поговорити про його дивацтва і недоліки.

Діва

Сьогодні у Діви з'явиться шанс організувати будь-яке шоу! Питання тільки в тому, що це буде за шоу – красиве дійство з масою глядачів або банальна сімейна сцена з биттям посуду і розмовами на підвищених тонах. У будь-якому випадку, артистичні здібності у Діви сьогодні будуть на висоті. Залишилося тільки знайти їм симпатичне застосування.

Терези

Сьогодні на порядку денному у Терезів будуть стояти питання, пов'язані з організацією і дисципліною. Все, що не вписується у встановлені норми і правила, може викликати у Терезів активне несприйняття. Постарайтеся, щоб це не переросло в роздратування. Ну а якщо не хочете уславитися моралістом, не намагайтеся сьогодні читати оточуючим мораль. Залиште це Крилову з Лафонтеном – у них це теж виходило непогано.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіону дуже не заважає знайти час для того, щоб організувати який-небудь дружній міжсобойчик. Ще краще влаштувати спільний похід з друзями на якийсь захід. Хоч в театр, хоч на виставку або в кіно - головне, щоб тема була цікава. В цьому випадку тепла дружня атмосфера і позитивні емоції Скорпіону сьогодні гарантовані!

Стрілець

В цей день Стрільцеві категорично протипоказано будь-яке спілкування з начальством. Якщо ж начальство, як на зло, вирішить викликати вас «на килим», провести якусь бесіду або поспілкуватися з вами телефоном, придумайте будь-яку відмовку. Все що завгодно: хвора бабуся, раптова мігрень, атомна війна... В іншому випадку, сьогодні спілкування з начальством у Стрільця може плавно перетекти в розмову на підвищених тонах, а потім і звільнення.

Козеріг

Сьогодні на порядку денному у Козерога будуть стояти два відомих питання: «Хто винен?» і «Що робити?». От тільки якщо на друге питання шанси знайти відповідь невисокі, то що стосується пошуку винуватих, тут у Козерога труднощів не передбачається. Думки про справедливість, а також про те, кому і як слід чинити,будуть відволікати Козерога від власних планів. Так може й бог з ним, з пошуком винуватих? Чи не краще зайнятися своїми справами?

Водолій

Сьогодні Водолій ризикує весь день провести за вирішенням чужих проблем і питань. Саме до цього його схиляють зірки гороскопу. Через це власні справи і плани можуть виявитися на час відсунутими на другий план. Натомість, допомагаючи іншим, Водолій сьогодні має шанс придбати нових друзів і союзників. А це, погодьтеся, теж непогано.

Риби

Сьогодні як ніколи Риби можуть здивувати всіх (в тому числі і себе) своїми організаторськими здібностями. Те, на що вчора оточуючих довелося б довго вмовляти, сьогодні у Риб може вийти без зайвих зусиль. Дар переконання буде підкріплений яскравістю позитивних емоцій, поєднаних з бездоганною логікою. Встояти проти такого арсеналу навколишнім буде непросто!