З 1 по 7 серпня можуть бути несподівані легкі повороти долі / zak-kor.net

Відомий український астролог Влад Росс склав гороскоп на 1-7 серпня.

За його словами, перший же день місяця, тобто 1 серпня, пройде під молодиком. У зв'язку з цим вищезгаданим в період з 1 по 7 серпня можливі нові вдалі рішення з хорошими перспективами, передає "Главред".

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог назвавши 4 знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють успіх

Відео дня

"Перший день серпня відмінно підійде для того, щоб визначитися з тим, чим займатися в майбутньому, поставити перед собою цілі і продумати плани. Активною буде енергія розвитку, особливо – індивідуального, оскільки планети вишикуються в знаку Лева, а Лев – великий егоїст і індивідуаліст. Тобто час відмінно підійде для особистісного зростання, роботи над собою, підвищення кваліфікації та здобуття нових навичок", - зазначив астролог.

Влад Росс попередив, що з 1 по 7 серпня можуть бути несподівані легкі повороти долі:

"У цей час завжди буде спрацьовувати відоме правило: на ловця і звір біжить. Проявиться дуже великий потенціал. Звідусіль будуть приходити новини".

Також в цей період легко будуть укладатися угоди та досягти домовленості, уточив астролог.

"Так, якщо люди або держави довгий час не могли прийти до згоди з певного питання (як, наприклад, Україна і Росія не можуть домовитися про мирне врегулювання ситуації на Донбасі), саме в ці дні раптово будуть складатися такі обставини, які будуть прояснювати ситуацію і давати розуміння подальшого шляху виходу з кризи", - сказав Росс.