Для роботи цього дня може бути дуже вдалим / zak-kor.net

Сьогодні в гороскопі будуть переважати два головних тренда: прагнення до незалежності і тяга до справедливості. Якщо у ваших стосунках з коханою людиною намітилися якісь проблеми, нехай навіть мікроскопічні, то краще деньок відпочити один від одного і не зустрічатися.

У той же час для роботи цього дня може бути дуже вдалим, передає "1001 гороскоп".

Овен

Сьогодні Овен відчує потяг до однозначності та визначеності. Будь-яка двозначність або неконкретність буде викликати у нього активне неприйняття. У кожному питанні Овну захочеться розставити всі крапки над «i». Шкода тільки, що це не завжди можливо. До того ж буває, що недомовленість діє значно ефективніше, ніж будь-які слова.

Відео дня

Читайте такожСтрільці опиняться в центрі уваги, а Скорпіонів чекає приємна зустріч: любовний гороскоп на серпень

Телець

Сьогодні Телець то і справа ризикує опинятися в центрі різного роду конфліктів і сварок. Причиною ж цього буде аж ніяк не агресивність оточуючих (як може здаватися самому Тельцю), а власна прискіпливість. Тельцю сьогодні буде дуже складно рахуватися з чужою думкою. Ще складніше йому буде змиритися з тим, що його думка оточуючих не особливо цікавить. Так всі при своїх думках і залишаться.

Близнюки

той день, коли Близнюки ризикують вступити в конфлікт, який вкрай негативно позначиться на їх становище в суспільстві. Тому сьогодні краще рішуче уникати будь-якого з'ясування відносин, і тим більше прямих зіткнень і сварок. Ну а підступ цього дня в тому, що оточуючі то і справа будуть провокувати Близнюків, перевіряючи їх нерви на міцність. Постарайтеся не приймати близько до серця, інакше репутацію потім доведеться збирати по шматочках.

Рак

Сьогодні достатньо одного незручного зауваження, щоб з очей Раку почали сипатися іскри. Особливо якщо ці зауваження будуть стосуватися способу життя і звичок. Раку сьогодні легше пережити розгромну критику колег з приводу його професійних якостей, ніж безневинний жарт про його взаємини в сім'ї. Та й на зауваження близьких людей Рак теж може реагувати надто гостро. Обережніше! Ці сварки можуть закінчитися тріщиною у відносинах.

Лев

Сьогодні в голову Лева може прийти чимало перспективних ідей! І що цікаво, ідеї будуть народжуватися на льоту, але при цьому відрізнятися дивовижною чіткістю, як якщо б були добре обдумані до цього. Не обов'язково негайно втілювати ці плани в життя, але взяти їх на замітку обов'язково варто. В іншому ж Леву сьогодні краще якомога рідше показуватись на очі начальству і тим більше не давати йому приводів для критики.

Діва

Сьогодні одним з найприємніших занять для Дів може стати шопінг, прикраса будинку або візит в гості. Деякі пункти можуть бути пов'язані, наприклад, ви будете доглядати наряд або подарунок, щоб не з'явитися кудись в неналежному вигляді і з порожніми руками. Не біда, якщо це зажадає витрат: результат того вартий. До того ж, є ймовірність надходження додаткових коштів або відшкодування витрат.

Терези

Сьогодні девізом Терезів буде: «Самозванців нам не треба, командиром буду я!». Шкода тільки, що переконати оточуючих у справедливості цієї формули буде не так вже й легко. Через це день може буквально сипати іскрами. Якщо Терези не хочуть, щоб із цих іскор розгорівся якийсь гарячий конфлікт, їм краще зайнятися своїми власними справами і тримати свою думку при собі.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіон буде відчувати, що не в силах вплинути на обставини, а тим більше – змінити їх в потрібну сторону. Краще налаштуватися на це заздалегідь, тому що інакше весь день Скорпіона загрожує пройти під знаком підвищеної дратівливості і невдоволення. Взагалі, сьогодні Скорпіона краще не чіпати. Толку від цього все одно не буде.

Стрілець

Сьогодні головне, що буде турбувати Стрільця, – це пошуки справедливості. Не обов'язково, що він буде шукати вселенську справедливість. Швидше, Стрільця буде хвилювати питання справедливого ставлення оточуючих до нього самого. І справа тут навіть не в самолюбстві. Просто захочеться справедливості, і крапка! Інше питання, що з цієї справедливістю робити, коли вона знайдеться?

Козеріг

Сьогодні всі думки і плани Козерога будуть відрізнятися дивовижною ясністю і чіткістю. Дуже непогано було б присвятити цей день вирішення яких-небудь конкретних питань і проблем, особливо якщо ті давно назріли. Ось тільки не варто покладатися на чиюсь допомогу. Сьогодні Козерогові варто братися лише за ті справи, де все залежить тільки від нього самого!

Водолій

Сьогодні Водолій буде чітко знати, чого він хоче, віддаючи при цьому самі прості і природні шляхи. Така ясність цілей у поєднанні з ясністю планів виглядає, звичайно, вражаюче. Однак не завжди прямий шлях виявляється самим коротким. Якщо Водолій хоче уникнути всіляких перешкод і непорозумінь, йому не завадило б пошукати обхідні шляхи, замість того, щоб ломитися напролом.

Риби

Сьогодні Риби будуть зовсім не налаштовані миритися з будь-яким втручанням у свої справи і плани. Будь-яке заперечення або спроба натиснути на них викличе в душі Риб такий сніп іскор, що як би пожежників викликати не довелося! Взагалі Рибам протипоказано працювати в команді. Краще присвятіть день справах, де все залежить тільки від вас самих.