Астрологи дали прогноз на 10 серпня / фото pixabay.com

Сьогодні, 10 серпня, зірки несподівано можуть нагадати вам про старі образи або неприємні моменти, кажуть астрологи.

Як йдеться в астропрогнозі на 10 серпня, легше будуть даватися розумова праця й будь-яка інша робота, що вимагає підвищеної концентрації уваги, передає 1001goroskop.

ОВЕН

Якісь його інтереси (не обов'язково важливі) захоплять Овна настільки, що він забуде про все інше. Тож результат дня залежить виключно від того, чим конкретно захопиться Овен. Великий шанс витратити день на цілковиту нісенітницю.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ

У Тільця виникне незборима спокуса пожаліти себе. І неважливо, якщо серйозних приводів для цього немає. Тільцю достатньо навіть маленької образи для того, щоб в душі вона виросла в грандіозну. Піддавшись цьому пориву, Тілець ризикує весь день провести в похмурому настрої.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам саме час зайнятися накопиченими справами: їхня працездатність і активність будуть на висоті! Думки в цей день будуть працювати швидше і краще, до того ж, Близнюки відчують підвищену здатність до концентрації уваги.

РАК

Раку легше будуть даватися справи, що вимагають кропіткої уваги й терпіння. Все, що стосується навчання, складання звітів, планів, графіків і т. д., обіцяє радувати вас своїми результатами. А ось в емоціях все буде не так безхмарно.

ЛЕВ

Лев може відчути дивне бажання продемонструвати всім свою ображену гідність. І неважливо, чи є у Лева реальні приводи для образ, все одно думки про те, що його таланти залишилися недооціненими, раз за разом будуть псувати Леву настрій.

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог розповів, на які знаки Зодіаку чекають зміни

ДІВА

Діві весь вільний час краще провести вдома. А ще краще – побути одній або в колі близьких людей. В іншому випадку, у Діви можуть виникати прикрі непорозуміння, провокуючи безліч кривд й прикростей.

ТЕРЕЗИ

Необережна поведінка може стати джерелом безлічі образ і конфліктів. У першу чергу, причиною цього може бути зайва балакучість або недоречне почуття гумору, яке прокинеться у Терезів.

СКОРПІОН

Думки Скорпіона часто будуть обертатися навколо грошей і фінансового благополуччя, аж до того, що він ризикує зациклитися на цій темі. Щоб зайвий раз не засмучуватися, постарайтеся менше акцентувати на негативних моментах.

СТРІЛЕЦЬ

Стрілець буде настільки заглиблений у власні плани, що помітити чиї-небудь заперечення просто не зможе. А дарма: іноді й від оточуючих можна почути корисну підказку. І взагалі для Стрільця краще не вступати в суперечки: образ буде багато, а користі нуль.

КОЗЕРІГ

Хтось спробує експлуатувати Козерога! Жалісливість, як на зло, у Козерога в цей день загостриться. Тож у всіх охочих є шанси пограти на тонких струнах його чутливої душі.

ВОДОЛІЙ

Водолій весь день проведе у своєму внутрішньому світі. Втім, цей світ буде дуже привабливий та сповнений безлічі феєричних фарб і образів. У такі дні добре буває помріяти, зайнятися якоюсь творчістю, посидіти в затишному кріслі з книжкою в руках.

РИБИ

Риби ризикують з головою піти у вирішення поточних питань. І зовсім не обов'язково, що ці питання будуть серйозними й важливими. Швидше навпаки, будь-яка дрібна проблема може захопити увагу Риб настільки, що здасться грандіозною.