Астролог дав прогноз на 14 серпня / фото Факти

14 серпня – гарний час для професійних досягнень. Не бійтеся бути сміливими й активними, а також впевнено демонструйте свої знання та навички, йдеться в астропрогнозі.

Астролог Павло Глоба дав прогноз для кожного знаку Зодіаку на 14 серпня 2019 року, передає SlovoFraza.

Овен

Це найбільш вдалий день для навчання. З'єднання планет наділить Овнів сильним потягом до філософських і релігійних проблем. Ідеально, якщо складання важливого іспиту, захист диплому або дисертації припадуть саме на цей день.

Відео дня

Тілець

Цей день символізує особисту відповідальність за все, що відбувається навколо. Тільці можуть це усвідомити й перестануть чекати допомоги від інших. Самі шукайте вирішення дуже складних життєвих завдань!

Близнюки

14 серпня у багатьох з'явиться можливість налагодити контакт з потрібними людьми. Вдало буде просуватися навчання нової справи, освоєння творчих методів і систем. Також у цей день добре впроваджувати нові методи роботи, освоювати сучасне обладнання.

Рак

Ймовірно, зараз Ракам не варто сподіватися на особливі успіхи у професійній сфері й на любовному фронті. Займіться здоров'ям, більше відпочивайте, при будь-якій можливості вирушайте в поїздки й подорожі.

Лев

Вирушаючи в ресторани та кафе, не забудьте вжити заходів безпеки; особливо велика ймовірність підхопити кишкову інфекцію. Не довіряйте як екзотичним продуктам і стравам, так і методиками лікування. Від нездужань допоможуть позбутися перевірені засоби.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвав чотири знаки Зодіаку, на яких чекає успіх

Діва

Можливо, літні представники знаку Діва будуть мати потребу в самореалізації. Їхня активність та ініціативність можуть бути незрозумілими іншим. Незважаючи ні на що, знайдіть сферу застосування своїм здібностям. Не сидіть склавши руки!

Терези

Почуття обов'язку і відповідальність за кохану людину можуть підштовхнути представників знаку Терези на кардинальні зміни. Без вагань слідуйте за коханою людиною. Для вас немає нічого нездійсненного.

Скорпіон

14 серпня ймовірні проблеми, пов'язані з отриманням або передачею якогось майна, рухомого й нерухомого. Вам необхідно дуже уважно ставитися до кожної статті своїх витрат.

Стрілець

Хвороба цього дня недовга, і якщо її вдасться перемогти, на вас чекає продовження життя на 20-30 років, а час для вас зупиниться. Цей період сприятливий для загартовування, відновлювальних процедур.

Козеріг

14 серпня нелегко буде дітям від 2 до 4 років: саме на них дорослі будуть найохочіше зривати свій кепський настрій. Діти розлучених батьків ризикують опинитися у незавидній ролі яблука розбрату, що, як ви розумієте, негативно вплине на їхній розвиток, "нагородить" масою психологічних проблем. Користуйтеся найменшою можливістю продемонструвати дітям свою любов і ніжність.

Водолій

Цей день символізує товариство, дружбу. Друзі й особливо задушевні подруги будуть готові в будь-яку хвилину за першим покликом прибігти до вас, щоб вислухати, щось порадити, просто посидіти поруч, якщо ви раптом засумуєте. Цінуєте всі прояви дружби та будьте вдячні тим, хто розділяє вашу життєву ношу.

Риби

Цей період підходить для оформлення паперів, реєстрації фірм. У Риб може з'явитися можливість створити власний бізнес або організувати творчий процес. Акуратність при складанні фінансових планів, ведення справ стане гарантом майбутніх успіхів.