Астрологи розповіли, які жінки найбільш капосні за знаком Зодіаку / фото slovofraza.com

Перш, ніж одружитися, не зайвим буде дізнатися, які жінки найбільш капосні за знаком Зодіаку, кажуть астрологи.

Вони виділили шість знаків Зодіаку серед жінок, з якими чоловікам буде важко у шлюбі, передає SlovoFraza.

1 місце — жінка-Лев

Ця жінка зарозуміла і весь час на чогось чекає. Вимагати відкрито вона не стане, але астрологи радять бути готовими до емоційних стосунків. Така жінка чекає від чоловіка багато уваги, й не зайвим буде навчитися читати її думки. Вона щиро думає, що чоловік повинен розуміти за її поглядом, що їй потрібно.

Відео дня

2 місце — жінка-Скорпіон

Із жінкою-Скорпіоном жити — сильно її кохати. Але навіть у цьому випадку вона буде мучити партнера докорами, саркастичним ставленням й хвилеподібним настроєм. З нею одночасно добре й нестерпно. У всьому винен її гострий розум, який живиться роздратуванням з будь-якого приводу. Додамо підступності, ревнощів, холодності, примх, уразливості, причіпок й на виході отримаємо «вибуховий» коктейль.

3 місце — жінка-Рак

Отримати в дружини жінку-Раку — той ще подарунок. Це дуже ніжна, романтична, мрійлива, чуттєва дівчина, яка так сильно сфокусована на об'єкті своїх почуттів, що не дасть йому спокою. Від любові її може переклинить, причому не в кращу сторону. І тільки спробуйте їй на це натякнути: вона образиться, закриється в собі й буде думати, як вам, такому бессердечному, відплатити. І придумає. Тож якщо не хочете жити в страху, кохайте жінку-Рака щосили, навіть якщо сил ніяких немає. З іншого боку, вона дуже дорожить сім'єю, відмінна господиня, чудова мати й дружина.

Читайте такожЗрадників: астролог назвав найбільш невірні знаки Зодіаку

4 місце — жінка-Діва

Діва філософськи ставиться і до життя,  і до шлюбу. Господарська, відповідальна, турботлива: у неї завжди смачна їжа, напрасовані сорочки, затишний будинок. Але все це не скасовує феєричної капосності Діви, а саме її впертості та скандальності. Навіть якщо у вас велике кохання, будьте готові, що вона дістане вас своїми постійними суперечками й прискіпливістю до дрібниць. Діва все і завжди піддає сумнівам та критиці, навіть якщо це її коханий чоловік.

5 місце — Жінка-Близнюки

Яскрава, ніжна, весела й легка. Здавалося б, що в ній може бути капосного? Її непередбачуваність, злопам'ятність й любов до інтриг. Така дамочка обожнює створювати ситуації, плести інтриги й зіштовхувати людей лобами. Навіть проживши з нею в шлюбі 10 років, складно сказати, що вона придумає сьогодні — жінка-Близнюки сповнена сюрпризів і примх. Тому радимо приготуватися заздалегідь, розслабитися не вийде: вона буде ламати комедії, влаштовувати істерики, довго ображатися, пригадувати помилки, з'ясовувати стосунки й фліртувати з іншими. Причому на все знайдеться вагома причина.

6 місце — жінка-Овен

Жінка-Овен — це явно не беззахисна біла вівця. Її стихія — примхи. Шлюб з нею — це танець з вогнем. Вона буде випробовувати ваше терпіння, вимагаючи дістати зірки з неба, а коли зірки впадуть до її ніг, зморщить носа і скаже: "Це не те, що я хотіла". Все, що може зробити чоловік з такою жінкою, — це або втекти, або бути жорстким. Однак усі ці примхи та емоційні витівки компенсує її пристрасть і дике бажання.