На деякі знаки Зодіаку чекає прекрасний період / фото slovofraza.com

Гороскоп 2019 на найближчі дні обіцяє представникам цих знаків Зодіаку неймовірне везіння й успіх у різних сферах.

Астролог Павло Глоба назвав всього три зодіакальні сузір'я, яким вдасться спіймати везіння за хвіст до кінця літа, передає Styler.

Тим не менш, прихильність планет до цих знаків не означає, що вони повинні сидіти склавши руки й чекати, поки шматок пирога сам потрапить їм у рот. Астролог каже, що для цієї трійки настав час активних дій.

Відео дня

Овен

Астролог запевняє, що на представників цього знаку в найближчому майбутньому чекає кар'єрний успіх - на роботі вони будуть неперевершені. А проект, над яким вони наполегливо працювали в останні дні, стане успішним. Для Овнів - це чи не найкращий час, щоб сміливо заявити про себе. Тим не менш, представникам деяких професій варто бути обережними, особливо це стосується автомобілістів та спортсменів - період вкрай травмонебезпечний для представників цього знаку.

Читайте такожГороскоп на 21 серпня 2019: кому зірки обіцяють успіх, а яким знакам Зодіаку не пощастить

Діва

На Дів також чекають кар'єрні успіхи. Незважаючи на прискіпливість і непомірні вимоги начальства, представникам цього впертого знаку Зодіаку вдасться довести, що вони гідні свого місця, а може, й просторішого кабінету. Астролог радить утриматися від важкої фізичної праці, наприклад, від дачних турбот кінця літа, щоб приберегти й накопичити сил. У сімейних Дів з дітьми можуть виникати конфлікти - астролог радить бути з дітьми строгішими, але до сварок справу не доводити.

Водолій

На Водоліїв найближчим часом чекає приголомшливий фінансовий успіх. Причому гроші до вас прийдуть, звідки зовсім не чекали. Астролог рекомендує представникам цього знаку Зодіаку розпорядиться фінансами розумно. І головне - не давати їх у борг безвідповідальним людям. Що стосується роботи, то астролог радить розібратися з накопиченими за останній час справами й паперами. Від колег дізнаєтеся багато цікавого.

Раніше астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку з 19 по 25 серпня 2019 року. Вони виділили три знаки, яким зірки, за їхніми словами, обіцяють везіння.