Невдалий час для Близнюків, наприклад, - понеділок / slovofraza.com

У кожної людини є свої дні, які вона вважає вдалими чи невдалими.

Тому астрологи назвали найбільш невдалі дні для різних знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

Невдалий день більшості Овнів — це п'ятниця. Тому астрологи радять Овнам не планувати на п'ятничні вечори нічого важливого й грамотно будувати відпочинок. Він повинен відновлювати життєві сили перед вихідними й знижувати напругу, а не виснажувати Овнів ще більше.

Відео дня

Тілець

У вівторок Тільці можуть надто войовничо реагувати на критику, в тому числі конструктивну, або іншим чином псувати стосунки з оточуючими.

Близнюки

Невдалі дні Близнюків — це понеділки. Особливо якщо Близнюки працюють за стандартним графіком і не дуже люблять свою роботу. Повернення до трудових обов'язків після вихідних — випробування не з легких, тому перший день тижня Близнюки активно не люблять.

Рак

Раки часто відчувають занепад сил або нервове перенапруження під час пікових станів нічного світила — у повний місяць і молодик. У ці дні у Раків все валиться з рук, а меланхолія та апатія стають їхніми вірними супутницями.

Лев

Часто від представників цього знаку в суботу потрібне самообмеження, якась аскеза, увага до високих сфер, тоді як Леви із задоволенням відпочили з друзями й навпаки, порушили парочку обіцянок, які дали собі раніше (наприклад, не переривати розпочату дієту).

Читайте такожГороскоп на завтра: астрологи розповіли, що чекає кожен знак Зодіаку 23 серпня

Діва

Невдалі дні для Дів — це останні числа кожного місяця. Народжені під цим сузір'ям люди люблять планувати, розбивати всі завдання на підпункти (що дуже допомагає їм управляти часом і силами). Однак недороблені справи в кінці місяця часто вганяють Дів в тугу й фрустрацію.

Терези

Вівторки бувають невдалими для Терезів. У цей день вони гостріше сприймають критику і думки оточуючих, їх зачіпають чутки.

Скорпіон

Серед Скорпіонів чимало забобонних людей, які вкрай недолюблюють п'ятницю 13. Хоча далеко не завжди в цю дату з людьми неодмінно трапляються неприємності, а всі їхні починання обертаються провалом. Також Скорпіони не люблять 29 лютого.

Стрілець

Середа, день Меркурія, може приносити неприємні сюрпризи Стрільцям. Постійні розмови й переговори з колегами та партнерами, спори й розбіжності, які потрібно врегулювати, питання, на які потрібно негайно відповісти.

Козеріг

Четвер часто недолюблюють Козероги: це не кінець тижня, щоб зі спокійною душею готуватися відпочивати, але й не його початок, коли сил ще багато, і кожне починання несе успіхи й задоволення від досягнутого результату.

Водолій

Здавалося б, як може принести негатив неділя, вихідний день під егідою Сонця? Але Водолії в такий час відчувають наближення нового робочого тижня, відчувають страх перед майбутнім, хочуть впасти у сплячку або втекти від усіх у безстрокову відпустку.

Риби

Нерідко невдалими днями Риб стають п'ятниці. У цей час всі справи немов самі собою валяться з рук, помилок стає більше, і навіть спілкування з людьми перетворюється на непросте завдання.