З'явився гороскоп на вересень 2019 / mynet.com

Астрологи склали детальний гороскоп на перший місяць осені - вересень 2019 - для всіх знаків Зодіаку.

Вони розповіли, що чекає на представників кожного зодіакального знаку, передає Haarper bazaar.

Овен

Все ваше життя — пошук горезвісної золотої середини, і ось ви, здається, близькі до неї як ніколи. Закріпити відчуття, що все на своїх місцях, допоможе спілкування з тими, хто вже пройшов цей шлях. Ну, а довгоочікувані дивіденди ви зможете отримати на початку наступного місяця.

Відео дня

Телець

Направте властиву вам впертість у русло досягнення цілей: здорова частка наполегливості зараз вам особливо необхідна. Але не перегніть палицю: сила волі повинна стати каталізатором змін, що відбуваються у вашому житті, а не єдиною їхньою рушійною силою.

Близнюки

Останнім часом ви впали у залежність від настрою і думки інших людей. Одна неприємна розмова — і цілий тиждень викреслено із життя. Терміново припиніть спілкування з тими, хто приносить вам негативні емоції.

Рак

У кінці місяця сміливо вирушайте в романтичну подорож. Чим більш нестандартним буде сценарій, тим більше ви здивуєтеся самі собі.

Лев

Пам'ятайте про те, що жага до безмежної влади й тотального контролю — це свого роду чорні дзеркальні окуляри, що приховують від очей оточуючих, а заодно і від нових знайомств і приємних зустрічей. Терміново міняйте їх на рожеві — свіжість сприйняття і легке ставлення до життя допоможуть вам почати новий важливий етап.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, яким казково пощастить до кінця серпня

Діва

Ви зовсім не вчитеся на своїх помилках: через всього пару місяців виправних робіт наступаєте на знайомі граблі й так само щиро дивуєтеся. Зараз найкращий час розібратися, чому так відбувається. Причина набагато глибша, ніж банальна неуважність. І виявивши її, ви вийдете переможцем з цієї гри з власним его.

Терези

Нещодавно ви виявили в собі стільки прихованих потенціалів, що якийсь час були сп'янілі успіхами як людина, яка вивчила кілька слів незнайомою мовою. Але настав час рухатися далі: складати слова в речення, а то й готувати полум'яні промови до публічного виступу.

Скорпіон

Перестаньте шукати у всьому підступ. Друг подзвонив не з корисливих інтересів, а начальник криво посміхнувся вам не тому, що давно збирається звільнити. Краще придивіться до себе пильніше: можливо, ви самі не завжди чесні у своїх намірах, а тому і світ бачите таким.

Стрілець

Вам здається, що ви можете все, і це одночасно прекрасний і небезпечний стан. Небезпечне — тому що в захопленому пориві легко схопитися за абсолютно нежиттєздатну ідею і прийняти бізнес-пропозицію, про яку потім доведеться шкодувати.

Козеріг

Проведіть вересень під знаком задоволень. Вчіться отримувати позитивні емоції від усього - чи то спілкування з діловими партнерами, чи ранкова пробіжка, чи прогулянка по свіжі круасани.

Водолій

Якщо вами опанує хандра, направте її в конструктивне русло. І не журіться: до другої половини осені справи помітно підуть в гору (можливо, в буквальному сенсі).

Риби

Вересень виявиться для вас чарівним місяцем: усе, чого ви тільки забажаєте, буде виконуватися прямо у вас на очах. Єдиний нюанс — важливо гранично конкретно формулювати запити.