Астрологи розповіли, що чекає на нас цього тижня / фото з відкритих джерел

Астрологи склали гороскоп на тиждень, 2-8 вересня, для всіх знаків Зодіаку.

На Тільця чекає вдала поїздка, а на Лева — приваблива пропозиція, йдеться в астропрогнозі, передають "Факти".

ОВЕН. Непогано б проаналізувати події останнього періоду, провести роботу над помилками й побудувати плани на найближче майбутнє. Саме час для того, щоб продемонструвати свій професіоналізм та здібності.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. Поїздка, в яку ви збираєтеся, виявиться на рідкість вдалою, адже перед вами відкриються нові перспективи. Цілком можете розраховувати на зліт у кар'єрі. Однак ризикувати, ставлячи на карту дуже багато, зірки все ж не рекомендують вам.

БЛИЗНЮКИ. У найважливіших справах покладайтеся виключно на власну інтуїцію, ігноруючи поради. Будьте сміливішими на службі, не бійтеся взяти на себе відповідальність за спільну справу. Зараз ви на порозі серйозного життєвого вибору.

РАК. Поглянувши на проблему з філософської точки зору, з подивом виявите, що не такий страшний чорт, як його малюють. Більше часу приділяйте відпочинку, не забувайте про користь спортивних занять для підтримки гарної фізичної форми.

ЛЕВ. Перевантаження на роботі може обернутися для вас не найприємнішими симптомами, тож стримуйте свій трудовий порив. Цілком можливо, що отримаєте привабливу пропозицію, проте не поспішайте говорити «так».

Читайте такожЖиття чотирьох знаків Зодіаку зміниться восени 2019 року - прогноз астрологів

ДІВА. Постарайтеся показати себе із вигідного боку, щоб керівництво помітило це й оцінило ваші чесноти. Не соромтеся принагідно підкреслити вашу незамінність на службі. Дрібні справи не варто відкладати на безвік.

ТЕРЕЗИ. Перш ніж втілювати в життя якусь нову ідею, необхідно прорахувати все на кілька кроків вперед, щоб не припуститися прикрої помилки. Будьте сміливішими на фінансовому терені, не бійтеся ризикувати, якщо хочете поліпшити своє матеріальне становище.

СКОРПІОН. Намагайтеся не витрачати дорогоцінний час даремно. Задумане зможе здійснитися лише в тому випадку, якщо будете йти спокійно до своєї мети, не відволікаючись на дрібниці. Створіть для себе комфортну обстановку.

СТРІЛЕЦЬ. Не варто зупинятися на півдорозі, навіть якщо вам здасться, що йдете в неправильному напрямку. Скоро все з'ясується, і ви зрозумієте, що мали рацію. Будьте терпимішими до близьких, які бажають вам тільки хорошого.

КОЗЕРІГ. Не втрачайте дрібниць, якщо йдеться про питання, пов'язані з грошима. Уважність і обережність при роботі з діловими паперами - запорука того, що прикрих помилок і непорозумінь не буде. Уникайте крайнощів.

ВОДОЛІЙ. Іноді корисно взяти на озброєння поради оточуючих. Цілком ймовірно, що зустрінете старого приятеля, який підкине вам парочку непоганих ідей. Втілювати їх в життя чи ні, залежить виключно від вас.

РИБИ. Навряд чи варто надто турбуватися про миттєву вигоду. Адже через це можете втратити щось більш важливе, залишившись без фінансової підтримки. Непоганий час для тих, хто має намір змінити місце служби.