Восени пощастить п'яти знакам Зодіаку / abc.es

Астрологи виокремлюють п'ять знаків Зодіаку, яким поталанить і яким буде простіше досягти благополуччя.

Серед щасливчиків першого місяця осені - Рак, Діва, Терези, Стрілець і Водолій, передає SlovoFraza.

Рак

У Раків починається період спокою і розміреності. Ці люди люблять, коли все передбачувано і зрозуміло в їхньому житті, тому вересень стане для них досить сприятливим місяцем. У фінансових справах на людей цього знаку чекає велика удача, але краще не лізти на рожен, не ризикувати зайвий раз. Це буде прекрасний час для покупок, для укладання угод та для вкладення коштів у власний розвиток. Амурні справи теж можуть йти досить легко, якщо пам'ятати про такий речі, як і обов'язки. Сімейним Ракам можна сміливо братися за спільні неспішні справи, змінювати обстановку. Щастя буде будуватися на взаємній довірі, яке допоможе Ракам і їхнім близьким насолодитися гармонією і розумінням.

Відео дня

Діва

Астрологи зазначають, що планети й зірки у першій половині вересня допоможуть Дівам налаштуватися на потрібний лад, знайти упевненість в собі і стати більш успішними в цілому. Початок осені ідеально підійде для здійснення покупок, оновлення гардеробу, зміни стилю. Далі планети трохи знизять свою енергетику, дозволивши Дівам зайнятися найскладнішими справами. Деякі події можуть розвиватися стрімко і позитивно. Цілком можливо, що Діви зможуть знайти другу половинку, познайомитися з приємними людьми та знайти нову мотивацію на найближчі пару місяців. Ще вересень буде ідеальний для отримання нових знань.

Читайте такожАстролог назвавши чотири знаки Зодіаку, яким не пощастить цього тижня

Терези

Зірки у вересні розташуються таким чином, що Терезам при бажанні вдасться змінити своє життя. Зробити це можна у будь-якій зі сфер життя — в коханні, фінансах, на роботі. Почати осінь варто з генерального прибирання і позбавлення від непотрібних речей. Це дозволить будинку просочитися позитивною енергією і допоможе енергетичним потокам рухатися більш вільно. Терези відчують прилив сил, творчий підйом. Це буде один з найкращих місяців за весь рік. Пов'язано це не тільки з тим, що Сонце перейде в їхній знак Зодіаку. Майже всі планети внесуть певний внесок у позитивну зміну життя Терезів. Разом з тим вони поліпшать й інтуїцію представників цього знаку. У зв'язку з цим приймати важкі рішення стане набагато простіше.

Стрілець

Стрільцям у вересні варто прагнути до того, щоб займатися звичними справами. Зірки та планети посилять харизму і чарівність цих людей, надавши їм підтримку у сфері кохання. Справляти позитивне враження на представників протилежної статі набагато простіше. Стрільці зможуть швидше за інших адаптуватися до енергетики осені. Цей місяць стане апогеєм розширення їхнього впливу. Люди будуть прислухатися до них ще частіше, тому Стрільцям вдасться підняти свій авторитет, отримати визнання, закріпитися на позиції лідерів.

Водолій

Цей вересень буде одним з найбільш вдалих для роботи або фінансових операцій. Оточуючі люди можуть сумніватися у Водоліїв, але їм самим краще цього не робити. Зірки в дуже приємному положенні для представників цього знаку Зодіаку, тому можливі великі злети. Здоровий глузд і сила волі допоможуть не прогнуться під тиском думки оточуючих. У вересні краще покладатися тільки на свої власні сили, щоб досягти великих висот у всіх сферах. Водоліям вдасться зміцнити свої позиції, стати кращими у всіх сенсах. Якщо є бажання і можливість, то у вересні не завадить як слід відпочити і змінити обстановку, вирушити в подорож.

Раніше астрологи виділили кілька знаків Зодіаку, життя яких зміниться восени.