З'явився гороскоп на завтра, 20 вересня / фото msn.com

Гороскоп на 20 вересня 2019 року радить: продовжуйте працювати у звичному ритмі та не слухайте, про що шепочуться за вашою спиною.

Не кидайтеся із самого ранку у вир справ та термінових доручень. Дійте розмірено й  обдумано, не витрачайте даремно свої сили, їх не так багато, радить астролог Павло Глоба, прогноз якого передає SlovoFraza.

Овен

Діліть на два все, що говорить сьогодні ваш начальник. Швидше за все, він багато приємного скаже, звучати це буде вельми перспективно, але реалізовуватися не буде.

Відео дня

Тілець

Подякуйте всім тим, хто коли-небудь допомагав вам у досягненні ваших професійних успіхів, й не забудьте допомогти тому, хто потребує вашої допомоги.

Близнюки

Є ймовірність, що партнери захочуть обговорити з вами розширення спільного бізнесу. Уважно вислухайте запропоноване, але не поспішайте погоджуватися.

Рак

Вам не доведеться скаржитися на завантаженість, день пройде легко, ви зумієте впоратися з усім навіть раніше, ніж закінчиться робочий день.

Лев

Ваш емоційний підйом чудово позначається на роботі. Все, що ви запланували на цей день, буде виконано. Можете пишатися собою.

Діва

Не поспішайте звинувачувати колег у некомпетентності. Кожен може помилитися. Або стримуйте емоції, або надайте посильну допомогу товаришеві у службі.

Читайте такожГороскоп на 19 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку: кому астрологи обіцяють успішний день

Терези

20 вересня ви постійно будете відволікатися на сторонні подразники, а значить, повноцінно виконувати службові обов'язки не зможете.

Скорпіон

Все, що вам буде заважати виконати роботу, — елементарне небажання що-небудь робити. Беріть відгул, якщо ніяк інакше не можете вирішити цю проблему.

Стрілець

Дехто серед колег бажає вас підставити. Поки не пізно, знайдіть цю людину і не дайте їй жодної можливості зіпсувати вам життя.

Козеріг

Продовжуйте працювати у звичному ритмі й не слухайте, про що шепочуться за вашою спиною. Ви йдете до своєї мети правильною дорогою, не сумнівайтеся.

Водолій

Нинішній день варто присвятити аналізу ефективності вашої діяльності, можливо, є сенс змінити роботу на більш оплачувану.

Риби

Не кидайтеся із самого ранку у вир справ та термінових доручень. Дійте розмірено й обдумано, не витрачайте даремно свої сили, їх не так багато.