З'явився гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку / slovofraza.com

У жовтні всім знакам Зодіаку варто замислитися про майбутнє і те, чого ви хочете від життя. Також цього місяця зросте ваша внутрішня енергія, що сприятиме припливу натхнення.

У першій декаді місяця варто бути уважними — це не простий період, в який може з'явитися багато клопоту. Про це йдеться в гороскопі астролога Марини Скаді, передає ТСН.

ОВЕН

Протягом цього місяця в Овнів буде потреба в імпульсі ззовні, може бути важко прийняти рішення, проявити ініціативу, ви будете відчувати незадоволеність. Сонце в Терезах знаходиться в опозиції до Сонця у вашому гороскопі, що означає протиборство двох сил, що може призвести до сутичок, сварок з партнерами, деякого тиску з їхнього боку. Уникнути негативного розвитку подій можна, якщо ви готові до компромісів і будете враховувати інтереси інших людей.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ

9 жовтня ваш Сонячний управитель — Венера, увійде в знак Скорпіона, тут у цієї планети статус вигнання, тому будьте готові до змін, особливо у стосунках з іншими людьми та у фінансових справах. Меркурій, який відповідає за мислення, рухається по Скорпіону і будує напружений аспект до вашого Сонця. Це буде сприяти похмурим думкам, претензіям до партнерів, які також будуть висувати вам підвищені вимоги.

БЛИЗНЮКИ

Можливе отримання невеселих новин, які так чи інакше стосуються якихось критичних ситуацій. У цей час добре б звернутися по допомогу й пораду до мудрої людини, старшого родича, загартованого життєвими негараздами.

Активізація фінансових справ, особливо в другій половині місяця. Вам можуть повернути борг, виплатити премію, або можете отримати подарунок. Стосунки можуть проходити випробування на міцність, бо ви стаєте занадто критичними, нестриманими на слова, схильні говорити "правду", від якої ваші партнери почуваються ніяково.

РАК

Перша половина місяця — складна, оскільки є напружена квадратура від Сонця і Марса, що рухаються по знаку Терезів. У цей період не слід приймати важливих рішень, оскільки можна легко припуститися помилки. На роботі можливі сварки і невдоволення, різні труднощі й перешкоди.

Підвищена емоційність поряд з зовнішньої пригніченістю можуть нашкодити особистим і діловим взаємовідносинам. Але якщо ви не будете надто недовірливим і не станете бурхливо реагувати на події, то друга половина жовтня порадує вас грошовим прибутком, подарунками, або просто партнери будуть вас хвалити й захоплюватися вами. Яскраві враження від любовних стосунків, навіть у тих, хто вже давно перебуває у шлюбі.

ЛЕВ

Партнерські стосунки будуть приносити вигоду і користь, якщо ви не будете вимагати до себе уваги, зосередите свої зусилля на співробітництві й колективній роботі.

У цьому випадку можливий фінансовий прибуток завдяки успішному завершенню поточних справ. У кінці місяця з'являється напруга, схильність до розтрати грошових коштів, що може завдати шкоди стосункам з партнерами, а також принести розлад у родину. Потрібно сконцентруватися, не гнатися за надмірними задоволеннями.

Читайте такожМолодик у вересні 2019: що не можна робити, як він вплине на кожен знак Зодіаку

ДІВА

Ви турбуєтеся про справи, що стосуються спільних фінансів, але саме тому, що ви за це переймаєтесь, то місяць пройде без втрат. Відбуваються події, через які взаємини з оточуючими пройдуть через випроюування. Ви в цей період стаєте більш проникливими, критичними, нетерпимими, бачите і відчуваєте всі слабкі місця, помилки.

Зараз вам важче приховувати свої думки, створюються умови, які змушують вас відкрито висловлювати те, що зазвичай вами ховається. Вас тягне до таємниць, секретів, різного роду феноменів. У другій половині жовтня може розкритися якась інформація, наприклад, випадково дізнаєтеся чийсь секрет або самі промовитесь. А в цілому, жовтень — цікавий для вас місяць, знайдете нові навички, познайомитеся з розумними людьми.

ТЕРЕЗИ

Може надійти пропозиція про співпрацю або спільну діяльність. Хороший період для презентацій, можливий невеликий приплив грошей завдяки чоловікові або діловому партнеру.

Друга половина жовтня буде трохи напружена, оскільки Венера, яка керує вашим Сонцем, переходить у некомфортний для неї знак Зодіаку — в Скорпіон і перебуває тут у статусі вигнання. А це може приносити в партнерські стосунки непорозуміння, неузгодженість і навіть спровокувати розрив. Є небезпека матеріальних втрат через партнера.

СКОРПІОН

У другій половині жовтня ви станете особливо привабливими для інших людей, зможете вміло керувати ними й направляти їхню енергію в потрібне русло.

У вас є потужний енергетичний потенціал, але якщо ви не будете його реалізовувати, то саме зараз, коли ваш управитель Плутон починає активний рух, Венера і Меркурій рухаються по Скорпіону, а з 24 жовтня ще й Сонце зайде у цей знак, то ці енергії планет починають підштовхувати вас туди, де ваш внутрішній потенціал зможе проявитися — це ситуації небезпеки. Зняти таку напругу, уникнути руйнівних подій і криз можна, якщо активно працювати з великими колективами, надихаючи їх на дії, показуючи на власному прикладі.

СТРІЛЕЦЬ

Жовтень — вдалий для вас, кульмінація подій відбувається в найближчі два місяці, благополучне завершення значущих справ і проектів.

Ви отримуєте можливості, бачите перспективи, володієте багатьма знаннями для того, щоб розширити свої напрямки й перейти на новий рівень свого розвитку. Але ви повинні цей обсяг і перспективи зробити реальними, втілити в життя. Зараз вдалий час для того, щоб зосередитися на своїх ідеях і привести їх у дію. Хороший період для вирішення важливих ділових питань.

КОЗЕРІГ

Перша половина жовтня - непростий для вас період, підвищені вимоги й мінливість настрою можуть завдати шкоди особистим і діловим взаєминам. Нерозуміння один одного і необґрунтовані ревнощі, а також непотрібна розтрата грошових коштів стануть причиною напруженої обстановки.

Друга половина жовтня в цілому сприятлива. Ви можете привернути увагу впливових осіб до своїх справах. Від них можна чекати допомоги й підтримки, в тому числі матеріальної та фінансової.

ВОДОЛІЙ

Можливі раптові фінансові надходження, прибуток і подарунки. Ви відчуваєте деяку фінансову свободу. Ви активні у спілкуванні, в утвердженні власної думки й вираженні своїх інтересів, що може мати неоднозначний вплив на будь-які ваші взаємини. Спрямуйте свою активність і заповзятливість в роботу, уникайте конфліктів і претензій до партнера.

Друга половина жовтня - складний для вас період, коли потрібно багато працювати, відновлювати свої фінансові ресурси. І якщо ви поставите собі чітку мету — заробити, то ви досягнете бажаного результату.

РИБИ

Початок місяця може бути трохи напруженим, з'явиться багато клопоту, непотрібної активності, що призведе до втоми й поганого настрою. Приблизно з 9-10 жовтня, коли Венера перейде в знак Скорпіона, ситуація покращиться, з'являться джерела заробітку, взаємовигідні знайомства і ви зможете знайти відчуття захищеності.

Хоча ви можете відчувати психічну або матеріальну залежність від інших людей. Але якщо ви будете впевнені в собі, то отримаєте довіру, симпатію й увагу оточуючих людей, особливо від осіб протилежної статі. А це дасть вам нові можливості й перспективи. Хороший період для дружнього спілкування, для кохання, шлюбу і сімейного життя, для всього прекрасного, для соціальної активності.