Астролог розповів, що нас чекає 28 вересня / фото з відкритих джерел

28 вересня – досить емоційний час, тому сьогодні уникайте будь-яких спірних ситуацій і конфліктів. Краще займіться тим, що приносить вам задоволення.

Якщо є можливість, вирушайте у невелику подорож з коханою людиною. Це дозволить отримати нові емоції та насолодитися спільним відпочинком. Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби на 28 вересня, передає SlovoFraza.

Овен

Постарайтеся максимально засвоїти інформацію, яку сьогодні отримаєте. Це гарний час для розвитку нових навичок й умінь. Також ви можете навести лад у фінансових справах і нарешті стабілізувати своє матеріальне становище.

Відео дня

Тілець

Вам доведеться розібратися у стосунках з людиною, яка останнім часом змушує вас перейматися. Розмова буде непростою, але уникнути його не вдасться. Не дозволяйте своїм емоціям говорити за вас, дійте спокійно й розумно.

Близнюки

Вам доведеться зайнятися якоюсь справою, яку ви довго відкладали. Крім вас ніхто не зможе закінчити розпочате. Не перекладайте свої обов'язки на інших. По-перше, вони впораються гірше, по-друге, це зіпсує ваші стосунки.

Рак

Раки зможуть легко зосередитися, тому всі справи будуть даватися без особливих зусиль. Не робіть занадто багато роботи, зараз вам варто розслабитися і відпочити. Також не забувайте про друзів і сім'ї, це найголовніше.

Лев

У Лева можуть з'явитися труднощі в діловій сфері. Перешкоди краще не обходити, а вдумливо долати. Не бійтеся попросити допомоги у когось, кому довіряєте. Ваша інтуїція зараз може помилятися. Любовні переживання будуть збивати з пантелику.

Читайте такожГороскоп на жовтень 2019 для всіх знаків Зодіаку: на кого чекає велике везіння

Діва

Вам у цей час не варто економити на собі та своїх близьких людях. Хочете щось купити – купуйте, хочете в кіно – ідіть. Тільки не забувайте контролювати свій бюджет, щоб не опинитися в ніяковому положенні. Також важливо не забувати про сон.

Терези

Зараз ви можете вирішити одразу кілька невеликих проблем, які останнім часом вам заважають. Розберіться з цими завданнями перед тим, як братися за щось нове. У романтичній сфері варто проявити наполегливість і шарм.

Скорпіон

Для Скорпіонів цей період буде наповнений постійними розмовами. Люди навіть можуть почати вас стомлювати, але вам не можна показувати, що діалоги для вас не надто цікаві. Зараз дуже важливо, щоб оточуючі бачили у вас уважного слухача.

Стрілець

Для представників цього знаку настає період, коли доведеться повертатися до давніх питань і проблем. Вам здавалося, що ці теми давно себе вичерпали, але виявиться, що це не зовсім так. Подумайте, які деталі минулого потрібно виправити.

Козеріг

Козероги в цей час будуть діяти дуже послідовно. Комусь ваша поведінка може здатися занадто нудною, але ви все робите правильно. Зараз потрібно діяти серйозно і без поспіху, ретельно продумуючи всі деталі.

Водолій

Водолії будуть діяти не зовсім логічно. Ви можете заплутатися в справах, які самі ж почали. Коли будете будувати подальші плани, не забувайте про людський фактор. І ви самі, й ваше оточення зараз піддаєтеся емоційним бурям.

Риби

Риби будуть у всьому намагатися проявити свій бунтарський дух. Ви будете прагнути порушувати всі правила й діяти проти системи. Багато можуть оцінити такий підхід, але знайдуться й ті, кого така тактика дуже розсердить.