Володимир Путін / REUTERS

Гороскоп президента Російської Федерації Володимира Путіна, якому 7 жовтня виповнилося 67 років, вказує на явні загрози його життю.

Про це розповів астролог Влад Росс, пише Главред.

Читайте також"Прикидався, що є дружина": астролог розповів про секрети ПутінаЗа словами астролога, у річному гороскопі Путіна відкривається дім закордону, далеких мандрівок і взаємозв'язків з королями, царями, лідерами інших держав, і на міжнародній арені у нього все буде «тіп-топ».

Відео дня

Однак астролог звернув увагу на одне «але»: Путіну загрожує небезпека під час польотів на літаках або вертольотах.

«Уран, який вказує на повітряний транспорт, знаходиться в домі небезпеки. Такий показник свідчить про те, що людині весь рік варто утримуватися від подорожей повітрям, оскільки літак, на якому він буде летіти, може розбитися», – зазначив Росс.

За його словами, судячи з гороскопом, сповнене неприємностей і турбот буде й сімейне життя Путіна.

«Може розкритися якась неприваблива історія про російського лідера, наприклад, може з'ясуватися, що у нього є позашлюбні діти. У підсумку, складеться вельми неприваблива картина», – пояснив астролог.

Крім того, в подружньому житті все теж буде не гладко, додав астролог: буде складно, аж до розлучення.

Читайте також"Їх переслідуватимуть": астролог склав гороскоп дітей Путіна і Кабаєвої«Велика ймовірність, що Путін піде від тієї жінки, з якою живе зараз і знайде собі нову пасію», – пояснив експерт.

Плюс до всього, за словами Влада Росса, в цьому році проти Путіна визріє змова, проте успішно реалізована вона може бути тільки в якій-небудь авіакатастрофі.

Росс звернув увагу на те, що найбільший негативний період для Володимира Путіна – це кінець 2021 року і весь 2022 рік, коли в його річному солярі з'єднаються Марс, планета вбивства і повалення, з Сонцем і Місяцем.

«Завжди, коли у людини в молодий місяць включається річний соляр, рік для нього стає доленосним. Позбутися від Путіна стане можливо у 2021 році, але більш імовірно – у 2022 році. Можливо все, аж до фізичної ліквідації. Або він зробить пластичну операцію і зникне, як у свій час Борман, якого не могли знайти. Але до кінця 2021-2022 року нам його доведеться потерпіти», – пояснив експерт.

Крім того, судячи за прогнозом астролога, і здоров'я змусить голову РФ понервувати. По-перше, зазначив Росс, в домі здоров'я в гороскопі Путіна – Нептун, який вказує на отрути, і Чорний Місяць, що свідчить про можливість отруєння.

Раніше УНІАН повідомляв про прогнози астрологів щодо недавньої зустрічі президентів США та України.