За прогнозом одного з астрологів, Трамп буквально "приголомшить" Зеленського / фото УНІАН

Астролог Людмила Халанська, говорячи про зустріч президентів США та України, зазначила, що Дональд Трамп справить незабутнє враження на Володимира Зеленського.

Про це пише Главред.

Читайте такожЗМІ США про імпічмент Трампа: Нарешті почалось, але Україна затихлаЗазначається, що Халанська ще в червні розповіла, чого чекати від зустрічі лідерів двох країн.

Відео дня

«Оскільки насправді їх спілкування передбачає лише коротку зустріч і розмову через перекладача, навряд чи у них є шанс придивитися один до одного ближче, – зазначила астролог. – Нептун Трампа потрапляє в точний гармонійний аспект з Сонцем і Венерою Зеленського. А значить, магнетичний вплив президента Америки, його харизма, весь спектр неординарності та загадковості його особистості може буквально приголомшити нашого президента, підкорити його серце. Ось тільки навряд чи це буде корисно для справи».

При цьому тоді ж, у червні, астролог Влад Росс проаналізував «середню карту» (карту сумісності) Трампа і Зеленського, і заявив, що їм налагодити стосунки буде набагато легше і простіше, ніж Зеленському з Володимиром Путіним.

«З адміністрацією американського президента, як і з самим Трампом, у Зеленського складуться хороші стосунки та міцні контакти. З республіканцями новий президент України знайде спільну мову швидко, на відміну від демократів. Дональд Трамп, як відомо, народився під знаком Близнюків (він з'явився на світ 14 червня 1946 року). А Водолії (Зеленський – Водолій) з Близнюками легко знаходять порозуміння і спільну мову, добре ладнають», – зазначив він.

В цілому Росс передрік велику допомогу Україні з боку США.

«Можна очікувати підтримку Дональдом Трампом Володимира Зеленського і велику допомогу Україні з боку США в період президентства Зеленського. Ця допомога буде стосуватися і фінансів, і зброї. Не виключаю, що незабаром з вуст Трампа ми почуємо фразу «мій друг Зеленський», – додав астролог.

Як раніше повідомляв УНІАН, президент України Володимир Зеленський перебуває в Нью-Йорку з офіційним візитом.