Астрологи повідали, що сьогодні чекає на кожний знак Зодіаку / фото: eleggua.es

Зірки гороскопу обіцяють підвищену ясність свідомості, логічність і споглядальність. Будь-які справи, що потребують розумової роботи, даватимуться легше, ніж зазвичай. Однак не завжди достатньо знати, що і як зробити. Потрібно ще й хотіти це здійснити, а ось до ділової активності день вас, на жаль, зовсім не схиляє.

Тільки зібравши волю в кулак, можна подолати свою лінь і пасивність. Тоді день буде дуже плідним у сферах, що потребують логіки та ясного розуму: в науці, навчанні, аналітиці, плануванні і т.д., пише 1001goroskop.

Овен

В голові у Овна раз у раз народжуватимуться різноманітні плани, що стосуються облаштування будинку або дачі. Плани ці будуть вельми конструктивні і розумні, але їх може бути так багато, що не факт, що у Овна коли-небудь дійдуть руки до їх здійснення. 21 жовтня непогано було б зосередитися на чомусь одному. І опрацювати це питання до кінця.

Відео дня

Телець

Навіть ті Тельці, які не страждають зайвою любов'ю до філософії, можуть відчути дивну й нестримну тягу до цієї науки. Ідеї, які приходитимуть Тельцю в голову, завтра будуть здаватися йому блискавичними і цікавими. Однак уже через кілька днів вони, ймовірно, здаватимуться повною нісенітницею. Або, в кращому разі, марною грою розуму.

Близнюки

В голову Близнюків 21 жовтня можуть прийти цікаві думки про те, як найкраще і без зайвих зусиль поліпшити своє матеріальне становище. Не факт, що ці плани вдасться відразу ж здійснити, але запам'ятати або навіть записати їх у золотий зошит обов'язково варто. Прийде час, і вони можуть дати дуже суттєвий прибуток. А ось що стосується кохання, то тут Близнюкам багато думати шкідливо. Краще діяти.

Читайте такожГороскоп на листопад 2019 для всіх знаків Зодіаку: кого чекають невдачі, а на кого - казковий успіх

Рак

Рак відчує в собі дивовижну здатність вирішувати будь-які складні завдання максимально простим і ефективним способом. Ну а якщо вирішити складне завдання не вийде відразу, Рак просто віддасть перевагу переступити через нього, щоб рухатися далі. Може бути, це й не зовсім правильно з точки зору математики, зате з точки зору ефективності – цілком.

Лев

День у Льва буде підпорядкований чіткому розпорядку, не припускаючи особливих потрясінь. Взагалі, цей день буде схожий на схему, старанно накреслену під лінійку: навряд чи якісь обставини завадять вашим наміченим справам і планам. Водночас, нудним день теж бути не обіцяє. Що-небудь цікаве станеться обов'язково!

Діва

Оточуючим може здаватися, що Діва мудрує і несе несусвітню дурницю. Понад те, іноді це буде здаватися і самій Діві! Тим часом, раціональних зерен в її міркуваннях буде доволі багато. Просто саме 21 жовтня Діва буде схильна все ускладнювати й формулювати свої думки надто витіювато.

Терези

21 жовтня весь день у Терезів може піти на обдумування різного роду ідей та планів. Плани можуть бути дуже різними, починаючи від думок з перебудови будинку і закінчуючи ідеями з перебудови Всесвіту. Деякі із них виглядатимуть вражаюче, проте на їх реалізацію часу все одно не залишиться. Може, воно й на краще?

Скорпіон

Найліпшим рішенням для Скорпіона буде зайнятися чим-небудь інтелектуально-корисним. Принаймні, саме це виходитиме у вас найкраще. Та й задоволення від таких занять 21 жовтня буде чимало. Якщо лінь вирішувати задачки або читати розумні книги, можна просто сходити в музей, на якусь екскурсію або хоча б по Вікіпедії побродити.

Читайте такожАстролог назвав найбільшого зрадника серед знаків Зодіаку

Стрілець

Ніщо так не дратуватиме Стрільця, як прописні істини, озвучені кимось! Будь-яка банальщина виглядатиме в його очах недоречною та дурною. Оточуючі ж, на думку Стрільця, як на зло, раз у раз балансуватимуть між дурістю і банальністю. Так недовго й віру в людство втратити! Єдине, що 21 жовтня наповнюватиме Стрільця оптимізмом, так це його власний інтелект. Ну а якщо оточуючі з цим не згодні, це їхні проблеми.

Козеріг

Головний секрет успіху Козерога криється у простоті! Шкода тільки, що сам Козеріг буде схильний думати інакше, ризикуючи захопитися надто складними схемами та планами. Взагалі будь-яке питання Козеріг 21 жовтня ускладнюватиме до такої міри, що ризикує заблукати у власних думках. Користі від цього не буде ніякої. Ну а головне, не потрібно шукати складних пояснень поведінки оточуючих – повірте, все набагато простіше, ніж здається!

Водолій

Водолій може відчути в собі незрозумілу любов до математики. Завдання, які в інший день здалися б йому нудними, будуть не лише вирішуватися легше, ніж зазвичай, але й приносити інтелектуальне задоволення. Можливо, 21 жовтня ви і не заживете слави великого математика, але зайнятися чимось розумово-корисним явно не завадить! Хоча б на рівні розгадування кросворду.

Риби

Якщо у Риб є бажання зміцнити свої позиції й поліпшити імідж в очах оточуючих (в тому числі в очах протилежної статі), то 21 жовтня цього найлегше домогтися, звернувшись до висот філософії. Спробуйте у розмові блиснути своєю ерудицією. Можна, наприклад, здивувати оточуючих вдалою цитатою з Коельо або Канта, а ще краще – з якогось маловідомого, але пафосного філософа (порийтесь у Вікіпедії). Цього дня як ніколи затребуваний інтелект!