З'явився гороскоп на 23 жовтня / фото СТБ

За прогнозом астролога Павла Глоби, 23 жовтня ви будете дуже імпульсивними і розсіяними. Займіться тим, що не вимагає великих зусиль і зосередженості.

Вечір проведіть у спокійній обстановці, насолоджуючись приємним спілкуванням з близькими, передає SlovoFraza.

Овен

Не варто забувати про власні бажання. Чудово думати про інших, але не можна відвертатися від себе повністю. Згадайте, чим ви давно хотіли зайнятися. Ця справа принесе вам радість і комфорт.

Відео дня

Тілець

Переключіться. Ви занадто зациклені на якійсь проблемі. Поки у вас не виходить її вирішити, але ви витрачаєте дуже багато енергії на свої емоції. Не потрібно намагатися розібратися з усім прямо зараз.

Близнюки

Дайте час своїй долі. Ви чекаєте якихось змін, але вони не можуть відбутися прямо зараз. Відверніться, це допоможе потрібне сюрпризів прийти у ваше життя. І не пийте багато кави.

Рак

23 жовтня вам треба відмовитися від усіх шкідливих звичок. Це важливо, інакше ви почнете дуже недобре почуватися уже до вечора. Постарайтеся правильно харчуватися і не сидіти занадто багато перед монітором.

Лев

Скоро у ваше життя прийде якась дуже приємна подія. Будьте готові до приємних емоцій, вам буде важливо не втратити від них голову. Займіться собою. Приділіть час своєму здоров'ю і красі.

Діва

Це хороший день, щоб зайнятися своїм внутрішнім комфортом. Якщо ви ніколи не пробували медитувати, спробуйте зараз. Вам здається, що такі заняття не принесуть вам радості. Але, якщо дасте їм шанс, ви приємно здивуєтеся.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - прогноз астролога

Терези

Відреагуйте нарешті на слова оточуючих. Так, вам здається, що ви сильніші, досвідченіші й мудріші. Але іноді ви можете упускати з виду дуже важливі деталі.

Скорпіон

Не дозволяйте токсичним людям отруювати ваше життя. Якщо бачите, що хтось починає використовувати вас у своїх цілях, відступіть. Ви не зобов'язані постійно всім допомагати. Навчіться говорити "Ні".

Стрілець

В тихому болоті можуть ховатися ті ще чорти. І це твердження зараз як не можна яскравіше описує ваш настрій. Вам хочеться пригод? Що ж, дозвольте собі їх знайти. Але будьте готові до несподіваних поворотів.

Козеріг

Романтика просто захльостує вас з усіх боків. Це чудово, але пам'ятайте, що важливі справи самі себе не закінчать. Якщо ви не завершите розпочате, воно потім не дозволить вам насолоджуватися довгоочікуваним відпочинком.

Водолій

Пам'ятаєте, як рвалися наперекір всьому до якоїсь дуже заповітної мети? Зараз ви можете її отримати. Вам може надійти пропозиція, від якого вам буде непросто відмовитися. Та й чи потрібно відмовлятися, якщо на горизонті ваша мрія?

Риби

Попереду багато захопливих пригод. Налаштуйтеся на позитивну хвилю і не бійтеся йти вперед. Вас чекають яскраві спогади, якщо ви вирішите спробувати щось кардинально нове.