Скорпіону зірки обіцяють прибуток / twnews.se

Астрологи склали докладний гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку.

Про це пишуть "Факти".

ОВЕН

На Овна чекає чимало клопоту, і в основному вони будуть пов'язані з службовими справами. Дійте згідно з наміченим планом і ретельно перевіряйте інформацію, що надходить, - лише за таких умов вдасться досягти позитивних результатів. У справах амурних можливі сварки з коханою людиною, намагайтеся не доводити справу до скандалу.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ

Читайте такожАстролог назвавши три знака Зодіаку, які зустрінуть свою любов в цьому році

Справи, до яких ви доклали чимало зусиль, обіцяють увінчатися успіхом. Не виключений і зростання у сфері фінансів. Однак слід триматися подалі від сумнівних пропозицій, пов'язаних з легким збагаченням. Вихідні - прекрасний час для великих покупок або початку ремонту.

БЛИЗНЮКИ

Вдасться наблизитися до втілення у життя своєї давньої мрії. Не виключено, що ви одержите несподівану і неоціненну підтримку друзів або впливових осіб. Гороскоп радить зайнятися своїм здоров'ям, особливо профілактикою хронічних недуг. Приділяйте більше уваги сім'ї і дому.

РАК

Найімовірніше, на службі може виникнути якась плутанина у справах, що змусить вас неабияк понервувати. Постарайтеся даремно не витрачати свої сили на з'ясування причин ситуації, що склалася, краще зверніться до колег за допомогою у вирішенні цього питання — вони вам не відмовлять.

ЛЕВ

Які б події не відбувалися в цей період, намагайтеся зберігати спокій. Не намагайтеся всім доводити свою правоту, час розсудить і допоможе все розставити по своїх місцях. Завдяки прогулянкам на свіжому повітрі і водним процедурам зумієте відновити душевну рівновагу.

ДІВА

Завершуйте розпочате раніше, нові проекти зараз ризикують зазнати невдачі. Це прекрасний час для відпочинку. Можете сміливо вирушати у подорож — цікаві зустрічі й незабутні враження надовго зарядять вас позитивною енергією.

ТЕРЕЗИ

Вашої уваги зажадають одночасно і службові справи, і особисте життя. Не панікуйте, постарайтеся правильно розподілити свої сили і пріоритети. Дійте по наміченій схемі — тоді все у вас вийде. Підтримку у вирішенні важливого питання варто пошукати у старших родичів.

СКОРПІОН

Ви будете перебувати в прекрасному настрої, що допоможе швидко впоратися з поставленими перед вами завданнями. Відвідали вашу голову ідеї бажано якомога швидше втілити в життя - вже в недалекому майбутньому вони обіцяють непоганий прибуток.

СТРІЛЕЦЬ

Особливої напруги у справах не передбачається, тому у вас з'явиться більше вільного часу. Завдяки стабільності і спокою, які настануть у цей період, зумієте вирішити нагальні завдання. Також можете сміливо експериментувати зі своїм іміджем.

КОЗЕРІГ

Сприятливий час для різних починань. Ваша комунікабельність та вміння працювати в команді принесуть відмінні результати. Намагайтеся тільки тримати язик за зубами, щоб не вибовкати чужу таємницю.

ВОДОЛІЙ

Пошук золотої середини, швидше за все, стане основним вашим заняттям в ці дні. Не слід брати на себе відповідальність за те, що не є вашою прямою обов'язком. Проявіть терпіння і не сперечайтеся з колегами або родичами, особливо старшого віку.

РИБИ

Вас, найімовірніше, накриє вир подій. Одні будуть очікувані, інші здивують і навіть змусять переглянути деякі погляди на життя. Не виключена поява нових джерел заробітку. Проте постарайтеся не смітити грошима, в недалекому майбутньому, вам може знадобитися кругленька сума.