Серед найбільш заздрісних - три знаки Зодіаку / фото slovofraza.com

Заздрість — неприємна риса характеру, притаманна деяким людям. Вона як хвороба, яка поглинає людину, хоче вона того чи ні.

Астрологи назвали трійку найбільш заздрісних знаків Зодіаку, яким найчастіше приписують приховану злобу й нещирість, передає "Обозреватель".

Читайте такожАстрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку в останній тиждень жовтня

Відео дня

Овен

Овни дуже часто відчувають приховану заздрість. Будь-які успіхи, навіть найближчих, злять та виводять їх із себе. Для представників цього знаку головне, щоб комусь було гірше, ніж їм самим. А все тому, що чужі досягнення змушують їх відчувати свою непотрібність. Також Овни поверхневі й нещирі, тож ділитися з ними секретами не варто.

Лев

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, спочатку вважають себе на порядок вищими від інших людей у всіх життєвих аспектах. У них повинна бути краща робота, розкішне житло, шикарна друга половинка й повне пригод життя. Якщо ви обходите їх за будь-яким з пунктів, це викличе заздрість у Левів. Тому вони приберуть вас зі свого шляху будь-яким способом.

Скорпіон

Скорпіони досить заздрісні. Причому проявляється це агресивно. Представники цього знаку не можуть стримати емоцій і часто можуть образити людину або її підставити. Але зазначимо, що вони заздрять тільки в тому випадку, якщо відчувають труднощі в житті.

Раніше астролог Павло Глоба у своєму прогнозі назвав трьох представників зодіакального кола, які в кінці осені зіткнуться з різними труднощами, починаючи втратою фінансів і закінчуючи негаразди зі здоров'ям.