З'явився гороскоп на 5 листопада / milliyet.com.tr

Сьогодні, 5 листопада, гороскоп обіцяє дуже мобільний і насичений емоціями день. Зірки сприяють спілкуванню і підвищеній активності, однак є й підступ – емоції часто будуть переважати над логікою.

Можливо, що більша частина дня буде витрачена на дрібниці, але в цілому день обіцяє бути продуктивним і прибутковим. Будьте обережнішими у спілкуванні: дипломатичність сьогодні не на висоті, тож можливі конфлікти на порожньому місці. Про це йдеться в гороскопі на сьогодні для всіх знаків Зодіаку, передає "1001goroskop".

Овен

У цей день поведінка Овна не буде обтяжена зайвими рамками умовностей і пристойностей. Овну може навіть здатися, що він вищий від цього. А от оточуючі можуть бути зовсім іншої думки. І ще: будьте обережнішими з цікавістю! Вона може завести вас занадто далеко.

Відео дня

Тілець

Емоції Тільця постійно будуть вагатися десь між поняттями «треба» і «хочу». З одного боку, справи, що нагромадилися, будуть настійно вимагати зайнятися ними, з іншого ж – Тільцю захочеться відволіктися від рутини і зайнятися чим-небудь цікавим. Щоб не сумніватися, Тільцю варто спробувати знайти таке заняття, в якому корисне поєднується з приємним.

Близнюки

Сьогодні день у Близнюків буде насичений спілкуванням з різними людьми! Можливі нові цікаві знайомства або зустрічі, які змінять поточні плани Близнюків. І хоча ніяких радикальних змін зірки гороскопу не обіцяють, день може бути багатим на цікаві повороти й нові враження.

Рак

На порядку денному у Раку першим пунктом будуть стояти суперечки, сварки й різного роду з'ясування стосунків. На жаль, до всього іншого зірки гороскопу сьогодні схиляють Раків мало. А ось що стосується суперечок і сварок, то їхня кількість буде прямо пропорційна кількості розмов.

Лев

5 листопада в думки Лева наполегливо буде вриватися вітер далеких мандрів. Постарайтеся не проявляти цього перед начальством – навряд чи воно це оцінить. Але і противитися цьому теж не варто. Набагато краще витратити день, щоб обдумати й спланувати які-небудь майбутні поїздки або подорожі.

Читайте такожАстролог назвав два знаки Зодіаку, яким не пощастить цього тижня

Діва

Діва сьогодні ризикує з головою зануритися в атмосферу інтриг, чуток і пліток. Діва може навіть і сама не помітити, як стане рознощиком який-небудь не самої достовірної інформації. Постарайтеся при цьому хоча б не скочуватися до огульної критики (навіть позаочі). Інакше це може ускладнити ваші стосунки з оточуючими.

Терези

Сьогодні Терезам вкрай корисно здійснити вихід у світ. Тобто опинитися в тих місцях, де зазвичай збираються якщо і не вершки суспільства, то, принаймні, публіка зі смаком і статусом. Можна, наприклад, відвідати модний клуб, прем'єру нового фільму або цікаву виставку. Саме у цих місцях Терези сьогодні мають усі шанси завести несподіване знайомство, яке згодом гарно позначиться на їхній долі.

Скорпіон

5 листопада Скорпіону непогано буде влаштувати у себе вдома справжнє свято, покликати в гості друзів (особливо тих, з ким давно не бачився). Єдине, Скорпіону слід не зловживати спиртними напоями й уникати слизьких тем у спілкуванні.

Стрілець

Сьогодні Стрільцеві абсолютно дикою здасться сама думка про те, що можна всидіти в чотирьох стінах. Не важливо як, і не важливо куди, – сьогодні для Стрільця головне здійснити якщо й не подорож, то хоча б елементарну прогулянку. А ще краще буде піти в який-небудь клуб або на вечірку.

Козеріг

Козерогові захочеться влаштувати свято, причому не стільки для тіла, скільки для душі. Цей день добре провести у спілкуванні з коханою людиною, бажано в романтичній обстановці гарного ресторану. А ось складних і тим більше слизьких тем у розмові Козерогові сьогодні краще уникати. Поговоріть про що-небудь дріб'язкове, але приємне, а всі серйозні справи відкладіть на потім.

Водолій

Чим-чим, а стриманістю Водолій сьогодні вирізнятися не буде! Спробувати бути стриманішим, звичайно, не завадить, але навряд чи це вийде. Сьогодні Водолій може наговорити оточуючим купу образ й завести купу ворогів. Але може і навпаки: перейти на позитив і знайти таку ж купу друзів.

Риби

Сьогодні Риб потягне туди, де люди веселяться, і життя б'є ключем! При цьому емоції самих Риб не будуть виливатися через край. Просто їм буде приємно перебувати у веселих компаніях, заражаючись безтурботною атмосферою загального свята.

Раніше астрологи назвали два знаки Зодіаку, які розбагатіють на цьому тижні, 4-10 листопада.