Два знака Зодіаку чекає грошова прибуток / hola.com

На початку місяця особливо важливо планувати витрати та інші свої справи. Перефразовуючи відоме прислів'я — як місяць почнеш, так його і проведеш.

Так, астрологи розповіли, представникам яких знаків Зодіаку зірки обіцяють грошовий прибуток вже цього тижня, передає SlovoFraza.

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким пощастить у листопаді 2019

Відео дня

Рак

Доходи Раків може змінити несподівана зустріч. Причому це не обов'язково має бути знайомство з корисною людиною, яка просуне Раків вперед по кар'єрних сходах. Це цілком може бути зустріч із собою, відкриття несподіваних талантів і граней характеру. Тому для стабільного фінансового зростання Ракам потрібно не тільки працювати і заробляти, але і займатися саморозвитком, вивчати власні можливості, прислухатися до інтересів.

Стрілець

Стрільцям на початку листопада астрологи прогнозують зміни у фінансовій і діловій сфері. Про масштаби говорити складно: поки один Стрілець буде вибирати новий грошовий гаманець, інший наважиться змінити роботу. Одне можна сказати точно: Стрільцям варто бути відкритими до світу і його незвичайних пропозицій, не витрачати час і свої ресурси на шкідливі звички або токсичного роботодавця. Можливо, десь поруч відкривається вакансія мрії або розпродаж з товаром, який Стрільці давно збиралися придбати. З 7 по 9 листопада слід бути особливо уважними.

Раніше астролог Влад Росс сказав, що в листопаді 2019 буде рідкісне явище, апофеозом місяця стане 11-12 число.