З'явився гороскоп на 2020 рік / Фото УНІАН

Астрологи кажуть, що в 2020 році найщасливішими будуть Діви, Риби і Раки.

Вони розповіли, до чого готуватися всім знакам Зодіаку у 2020 році, передають "Факти".

Овен

Найщасливішим місяцем для Овнів у 2020 році буде квітень, тому важливі справи плануйте правильно. Вдалими будуть травень та липень. Не зовсім легко вам буде в серпні й жовтні, а найважчим виявиться вересень.

Відео дня

Тілець

2020 рік буде кращим, ніж 2019. Найвдалішим стане квітень, сприятливими будуть червень і липень, дисгармонія чекає в лютому і березні. А ось листопад буде зовсім поганим.

Близнюки

Найкращий місяць для Близнюків — серпень. Хорошими будуть лютий та травень, не дуже хорошими — січень і жовтень. Дуже поганим — квітень.

Рак

Найкращим для Раків буде липень. Вдалими будуть вересень і листопад, не дуже вдалими березень і квітень, найгіршим — січень.

Лев

Найвдалішим для Левів місяцем буде листопад, найгіршим — квітень. На везіння розраховуйте у серпні та вересні, будьте обережніші в липні та жовтні.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає щастя напередодні Нового року

Діва

Вдалий рік для Діви. Найкращим стане вересень, вдалими будуть також липень, жовтень та листопад. Не дуже вдалими стане лютий, а зовсім поганим — травень.

Терези

Ловіть удачу за хвіст у грудні, в березні вона повернеться до вас спиною. Хорошими місяцями будуть січень і жовтень, не дуже хорошими — лютий і липень.

Скорпіон

Найкращим стане листопад, найгіршим - серпень. Вдалими будуть березень і жовтень, не дуже вдалими — квітень, липень, вересень.

Стрілець

Стрільцям удача посміхнеться у грудні, хорошими будуть також вересень і жовтень. Не зовсім хорошими будуть січень і березень, червень — негативним.

Козеріг

Якщо березень буде вдалим і повним радості, то вересень — його протилежністю. Хорошими будуть січень і лютий, не дуже вдалими — липень і серпень.

Водолій

Найщасливішим для вас стане лютий, негативним — листопад. Добре все буде в березні та квітні, не дуже — у серпні та грудні.

Риби

Найвдалішим у 2020 році для Риб буде березень. Негативним — грудень. Добре справи підуть в лютому і липні, вересень і листопад будуть важкими.