Гороскоп на тиждень / depositphotos.com

У найближчі сім днів, 6-12 січня, астрологи прогнозують потужний викид космічної енергії. Дуже важливо правильно спрямувати її.

Астрологи рекомендують вивчити можливості для інвестування, а також вирішити питання з нерухомістю. Це найкращий час для створення стартапу — він неодмінно принесе прибуток, пише НВ.

Читайте такожАстрологи розповіли, на які два знаки Зодіаку скоро чекає небувалий фінансовий успіх

Відео дня

Гороскоп на тиждень: Лев, Скорпіон, Терези

Задумайтеся про те, як поліпшити своє матеріальне становище. Пошукайте додаткові джерела доходу, оскільки незабаром на вас чекають великі витрати. Та й без того не завадило б отримувати більше, чи не так?

Гороскоп на тиждень: Рак, Водолій

Найближчі сім днів найкраще присвятити саморозвитку. Причому, йдеться про якості, які допоможуть вам у роботі. Спокій та уважність до дрібниць — ваші козирі, а ось активності та рішучості безумовно не вистачає.

Гороскоп на тиждень: Козеріг, Стрілець

Ваше здоров'я найближчим часом може похитнутися. У всьому винні недосипання, втома й обмеження, від яких ви потерпали довгі місяці. Будьте уважнішими до свого організму й дозволяйте хоч трохи поблажок.

Гороскоп на тиждень: Тілець, Овен

Зараз натхнення та енергія б'ють ключем. Використовуйте це для створення нових проектів, орієнтованих на отримання прибутку. Творчі пориви краще залишити на потім, оскільки динаміка планет сконцентрована в аспекті фінансів.

Гороскоп на тиждень: Риби, Діва, Близнюки

Зараз найкращий час для налагодження контактів з людьми. Дуже висока ймовірність закладання корисних знайомств, ще вище — просто приємних. Це чудово, оскільки ви давно відчували потребу в спілкуванні, проте часу на зустрічі не вистачало.