Що чекає сьогодні всі знаки Зодіаку / wowbiz.ro

Гороскоп на 9 січня 2020 року передбачає примхливий день. У цю добу варто гарненько контролювати свій язик та оцінювати наслідки.

Про це йдеться в гороскопі астролога Павла Глоби на 9 січня для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

Доба буде активна на любовну енергію. Втім, є шанси, що втілити свої бажання в плани не вдасться. Щоб не залишитися розчарованим, постарайтеся з розумінням ставитися до рішень інших.

Відео дня

Тілець

Незначна вібрація емоцій – те, що може потривожити Тільців Сьогодні. Вам може бути важко вгамувати свою енергію. Можливо, ви будете відчувати велику напругу в повітрі. Особливо, якщо вас будуть заохочувати братися за зобов'язання, які вам не до душі.

Близнюки

Сьогодні ви можете вважати всіх ворогами, і будете раді відгородитися від оточуючих. Спробуйте освоїти свій настрій і зверніть увагу на причину такого неприємного перебігу подій.

Рак

Сьогодні ви охоче будете долучатися до професійних розмов. Спробуйте не засмучуватися, якщо не зможете знайти спільну мову з усіма. Цікавий хід подій варто очікувати, якщо відкинути свої стереотипні та забобонні судження й думки.

Лев

День обіцяє активно позначитися на еротичній та любовній сферах. Можливо, ви захочете різноманітності та нових стимулів, яких давно не вистачає у ваших стосунках. Самотні представники знаку будуть готові до експериментів.

Читайте такожАстролог назвав головних щасливчиків тижня: казково пощастить двом знакам Зодіаку

Діва

Доба принесе багато незапланованих зустрічей. Крім того, якщо ви готові – вам вдасться обрати одну модель інвестування і вкласти свої кошти. Проблеми з роботою не будуть турбувати.

Терези

Людина, з якою ви зазвичай у злагоді, почне вас дратувати. Вам варто взяти під контроль напругу і за необхідності створити на якийсь час дистанцію.

Скорпіон

Ваше терпіння пройде випробування. Ймовірний конфлікт між вами і кимось, хто вже давно діє на ваші нерви. Сварка може бути дуже яскравою. Провокатор не буде поступатися, тому постарайтеся тримати нерви під контролем.

Стрілець

Варто звертати увагу на слабких і невпевнених людей у вашому оточенні. Згадайте дні, коли ви були новенькими в колективі та не знали, як поводитися. Поділіться своїм досвідом та цінними порадами. Добрі слова повертаються.

Козеріг

Замість того, щоб говорити, зосередьтеся на роботі та спостереженнях. Завдяки цьому ви помітите багато залежностей, які допоможуть вам поліпшити результативність. Прискіпливе спостереження надасть вам багато корисної інформації, яку ви незабаром зможете використовувати на свою користь.

Водолій

В основному ви знаєте, чого хочете, і дієте чітко та рішуче. Втім, іноді дилеми не відступають і виникають проблеми з прийняттям рішень. Головне пам'ятати, що такий настрій не назавжди.

Риби

Сьогодні вам варто діяти спонтанно і не боятися, що попередньо не склали план або стратегію. У цю добу варто покластися на свою інтуїцію і приймати те, що принесе життя.