Молодик - це час, коли Сонце символічно «з'єднується» з Місяцем. Нічне світило ховається, і його не можна побачити на небі. Це загадкові, темні і безмісячні ночі.

УНІАН розповість Вам про особливості молодика і як правильно поводитися в цей день.

Читайте такожМісячний календар на лютий 2020 року: коли будуть сприятливі дні

Особливості молодика та вплив на людей

Молодик – це специфічна фаза Місяця, коли супутника Землі не видно на небі. І якщо для астрономів це звичайне явище, то для астрологів – це особливий період, адже настає момент нового відліку, коли можна планувати своє життя на прийдешній місяць.

Люди краще сприймають інформацію і тягнуться до знань, стають більш законослухняними і сприйнятливими до чужих порад і рекомендацій, а також діляться власним досвідом з оточуючими. Цей період вважається особливо вдалим для активної участі в суспільному житті, а також серйозних змін і починань в особистому житті.

Що можна й заборонено робити в молодик

У цей період краще зайнятися плануванням нових проектів, чітко сформулювати цілі. Також у молодик астрологи радять позбуватися шкідливих звичок.

Пам’ятайте, що під час молодика не рекомендується проводити серйозні фінансові заходи. Також заборонено укладати угоди, здійснювати великі покупки, позичати гроші. Важливо не перевтомлюватися в цей день, відпочивати і набиратися сил.

Як молодик впливає на людину?

Вважається, що у дні нового місяця людські енергетичні ресурси суттєво знижуються. У цей період може бракувати сил, люди відчувають слабкість та бажання відпочити. У новомісяччя можливі апатія, дратівливість та зміна поведінки.

Як правильно загадувати бажання на молодик?

Вважається, що молодик – найкращий день у місяці, коли наші мрії можуть реалізуватися. Тому налаштуйтеся на позитив і загадуйте цілком реалістичні та здійсненні бажання.

Як раніше писав УНІАН, січень стане місяцем, протягом якого буде закладатися програма подій на весь рік. Тому постарайтеся провести цей місяць максимально правильно.