День гарний для монотонної роботи / sb.by

День гарний для монотонної роботи, турботи про будинок і накопичення грошей. Можливе отримання радісну звістку.

Астролог Павло Глоба склав гороскоп на 1 лютого для всіх знаків Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які в лютому зустрінуть своє кохання

Відео дня

Конфлікти з керівництвом або колегами не буде, а при найменшому натяку на них демонструйте стриманість. Можливо успішне завершення справи, що принесе вам гроші.

Телець

У цей день можливі несподівані фінансові надходження, які вас приємно здивують. Справи любовні будуть вдаватися як ніколи легко, вас може просто таки тягнути фліртувати.

Близнюки

В цей день підвищений ризик харчових отруєнь, побутових травм і дорожніх аварій. Якщо ви водій – будьте уважні за кермом і не порушуйте правила.

Рак

У відносинах з близькими пам'ятайте, що вони не можуть читати ваші думки. Тому висловлюйте свої бажання, а не сподівайтеся, що про них здогадаються. Вечір краще провести вдома або за спокійною прогулянкою.

Лев

Сонце подарує вам неймовірно високий енергетичний потенціал. Використовуйте його для обдумування важливих справ, які відкладали вже давно. Однак день буде вдалим не тільки для важливих справ, але і для відпочинку.

Діва

Зі здоров'ям варто бути обережними – рекомендована дієта начебто середземноморської, обмежте себе в продуктах, які не найкращим чином впливають на ваш організм.

Терези 

Читайте такожГороскоп на лютий 2020: астролог розповіла, що зірки приготували кожному знаку Зодіаку в останній місяць зими

День буде вдалим для роботи або активного відпочинку – биття байдиків відкладіть на пізніше. Можливий приплив енергії, який потрібно буде неодмінно застосувати.

Скорпіон

Доба буде позитивно впливати на вас. Сьогодні легко буде відчути підтримку інших і впевненість у своїх діях. Можливі цікаві зустрічі, які будуть мати вагомі плоди.

Стрілець

Стосунки з близькими будуть безконфліктними, з чужими людьми в жаркі дискусії в цей день починати не варто. На любовному фронті буде штиль, однак зараз у вас є справи важливіші.

Козеріг

День не надто сприятливий для тих, хто займається фінансами – можливі несподівані повороти в справах і виявлення підводних каменів.

Водолій

День може виявитися не з легких, але результат коштує витрачених сил. Якщо особливих робочих справ у вас на цей день немає – займіться самовдосконаленням. Це гарний час для читання професійної літератури, планування відповідальних справ і завдань на майбутнє.

Риби

Насолоджуйтеся своєю внутрішньою силою і спокоєм сповна. Вам ця підзарядка незабаром знадобиться.