Деякі Стрільці 14 лютого стануть ініціаторами розриву відносин / osoblyva.com

Гороскоп 2020 обіцяє деяким знакам серйозні випробування в любові на День Святого Валентина. У прогнозі відомого астролога Павла Глоби йдеться про три знаки Зодіаку, для яких 14 лютого може обернутися сваркою і навіть розставаннями.

Про це пише "РБК Україна".

Раки

Читайте такожАстролог розповіла, що дарувати дівчатам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Відео дня

Раки, що тривалий час трималися за відносини, які давно віджили себе, зважаться на цей єдино вірний для них крок саме 14 лютого. І хоча вони самі стануть ініціаторами розриву, для деяких це буде болісно. Павло Глоба заспокоює, зовсім скоро у Раків знову відкриється друге дихання, а доленосна зустріч наприкінці лютого все розставить на свої місця.

Терези

У тих Терезів, у кого в особистому житті були проблеми і постійні розбіжності, напередодні Дня Святого Валентина градус напруження сягне межі, а можливо і "точки неповернення". Павло Глоба каже, що багато мої не витримають і грюкнути дверима, і тоді вже буде остаточний кінець і розрив відносин.

Стрільці

Деякі Стрільці 14 лютого стануть ініціаторами розриву відносин. Павло Глоба вважає, що представники цього знака Зодіаку напередодні свята захочуть свободи і незалежності. Втома від жорстких рамок серйозних стосунків дасть про себе знати Стрільці в буквальному сенсі вкажуть партнеру на двері.