З понеділка астрологи прогнозують потужний викид астральної енергії / фото pixabay.com

9 день в місячному календарі принесе знакам зодіаку стрімку зміну подій. 2 березня - час швидких рішень, а також імпульсивних дій.

Астрологи попереджають, що з понеділка прогнозується потужний викид астральної енергії, який принесе динаміку в будні. Знакам зодіаку доведеться зіткнутися з несподіваними ситуаціями, які вимагають швидкого прийняття рішень. При цьому значно зростають інтелектуальні здібності, що допоможе моментально орієнтуватися навіть у незвичній обстановці, пише НВ.

Гороскоп на завтра: Рак

Для Раків день буде складним і насиченим. Експромт не їхній коник, але доведеться реагувати миттєво. Добре, що у представників цього знака завжди є запасний план. На роботі керівництво обов’язково запропонує вам взяти участь в проектах, які ви не хотіли б брати на себе.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 2 березня: кому астрологи прогнозують завтра вдалий день, а кому – проблеми

Гороскоп на завтра: Терези

Втручання контролюючих органів у вашу діяльність завтра ймовірне як ніколи. Постарайтеся бути гранично коректними, навіть якщо зіткнетеся з відсталістю і формалізмом. Пам’ятайте, у вашій справі бюрократії не уникнути. Зате ввечері друга половина знайде чим вас порадувати.

Гороскоп на завтра: Стрілець

Стрільці виношують масу грандіозних ідей про власний бізнес, і в понеділок у них буде можливість зробити перший крок в обраному напрямку. Головне, все добре розпланувати і перерахувати. Пам’ятайте, ви схильні до поспішних рішень, а вони в такій справі неприпустимі.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли про головні небезпеки березня 2020.