Представники знаку Тельців опиняться в центрі уваги протилежної статі / passion.ru

Астрологи радять самотнім представникам знаків Зодіаку бути уважнішими до свого оточення - в березні можливі доленосні зустрічі. А людям сімейним слід частіше проводити час зі своїми коханими.

Астролог Хаял Алекперов склав любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку, пишуть "Факти".

Овни

Читайте такожГороскоп на 6 березня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Березень може стати доленосним для одиноких Баранів. Місяць обіцяє їм нові знайомства, багато з яких відбудуться несподівано. Тому у представників знаку є всі шанси кардинально змінити своє особисте життя. Головне при цьому — частіше бувати на увазі, відвідувати концерти, виставки, ходити в кафе. Сімейним же Овнам варто бути стриманішим. Намагайтеся обходитися без уїдливих зауважень в адресу коханої людини, щоб уникнути тривалого конфлікту.

Тельці

Представники знаку Тельців опиняться в центрі уваги протилежної статі. А це означає, що компліменти, нові знайомства і флірт їм просто гарантовані. Щоправда, зірки при цьому радять не надто квапити події і не піддаватися в першій хвилі почуттів. Оскільки є великий ризик розчарувань.

Близнюки

Нове знайомство може застати представників знаку Близнюків зненацька. А тому зірки радять на початку весни більше уваги приділити своїй зовнішності. Оновлення гардеробу або нова зачіска не тільки піднімуть настрій, але і допоможуть налагодити особисте життя. Тим Близнюкам, чиє серце зайняте, варто більше часу проводити з партнером. Кохана людина потребуватиме вашому схвалення, раді і просто приємних словах.

Раки

Самотнім представникам знака Раків варто уважніше придивитися до свого найближчого оточення. Цілком імовірно, що ви просто в упор не помічаєте претендента на ваше серце. Сімейним ж Ракам саме час обговорити з партнером серйозні питання, які довгий час замовчувалися. У вас є всі шанси прийти до спільного знаменника без зайвих спорів і суперечок.

Леви

Читайте такожМісячний календар на березень 2020: сприятливі дні

Місяць може виявитися для представників знаку досить конфліктним у сфері особистих відносин. Сімейним Левам зірки радять уникати суперечок з коханою людиною, бо серйозна сварка може розгорітися навіть від малої іскри, а погасити її просто не вдасться. Одиноким ж сердець позитивні зміни обіцяє кінець місяця — саме тоді можливі перспективні знайомства. Ймовірна зустріч з людиною, з якою в минулому вас пов'язували теплі почуття.

Діви

У березні в особистому житті представників знаку Дів настане період флірту і любовних побачень. А тому вже з початку місяця варто серйозно зайнятися собою, щоб зустріти любов у всеозброєнні: запишіться в спортивний зал, змінити колір і оновити гардероб. Для сімейних ж представників знаку, у відносинах яких стався розлад, березень — відмінний час, щоб нарешті помиритися зі своєю половинкою.

Терези

У цьому місяці зірки радять Терезам не робити поспішних висновків про своїх нових знайомих. Притаманний вам прагнення ідеалізувати людей може на цей раз призвести до повного розчарування. Сімейним ж представникам знаку слід бути максимально відвертими у спілкуванні з партнером. Пам'ятайте, що недомовленість може стати причиною гучної сварки.

Скорпіони

Перший місяць весни обіцяє емоційним Скорпіонам безліч романтичних зустрічей і нових знайомств. Це допоможе скромним представникам знака, яких, правда, серед них не так і багато, розкритися і знайти необхідну впевненість у собі. Для сімейних ж Скорпіонів березень — це вдалий час для спільних подорожей з коханою людиною. Саме поїздка згладить всі ваші «гострі кути» у відносинах і допоможе почати історію з чистого аркуша.

Стрільці

В середині березня на горизонті самотніх Стрільців може з'явитися новий чоловік. Будьте уважніше до оточення, щоб не упустити свою долю. Можливо, це буде саме той, кого ви так довго шукали. Сімейним ж представникам знака варто більше уваги приділяти рідним і близьким людям. У цей час їм потрібна буде ваша постійна підтримка і мудру пораду.

Козероги

У цьому місяці у представників знаку Козерогів можливі серйозні конфлікти з партнером. Правда, виникнуть вони абсолютно банального приводу. Тому, щоб зберегти гармонію у відносинах, постарайтеся вміло розподіляти час і сили між виконанням трудових обов'язків і турботою про кохану людину.

Водолії

На початку місяця у самотніх представників знаку Водоліїв в особистому житті все може складатися не так гладко, як їм би хотілося. Але зірки радять не метушитися і просто набратися терпіння. Судячи по розташуванню небесних світил, вже до кінця березня на вас може чекати приємна зустріч.

Риби

У відносинах з партнером у сімейних Риб в середині березня можливі конфлікти і непорозуміння. А все тому, що нерішучі представники знаку підсвідомо намагаються йти від важливих розмов з коханою людиною. Тому зірки радять бути більш відвертими і частіше говорити по душах зі своєю другою половинкою.