Цим знакам пощастить найближчим часом / фото ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН назвав головних щасливчиків березня. За його словами, пощастить не всім, але є кілька представників зодіакальних сузір'їв, які зірвуть куш у всіх сферах життєдіяльності.

Рак

Ракам дуже пощастить у професійній сфері. Вони можуть пробити важливу стіну й отримати винагороду за терпіння і працю. Кінець місяця може принести хороші новини у сфері фінансів. Крім того, весь місяць Раки будуть на позитиві, що принесе їм і гарний романтичний настрій. Важливо йти на компроміси, а не ховати голову в пісок у стосунках із партнерами.

Відео дня

Терези

У творчих Терезів більше немає потреби стримувати свої пориви, особливо в першій половині місяця. Ця якість принесе їм приголомшливий фінансовий успіх і нові знайомства та зв'язки. На любовному фронті теж усе складатиметься добре, у жінок є можливість завагітніти. У роботі проявляйте працьовитість і наполегливість. У плані грошей все буде добре, якщо ви будете більш обачними і не будете ризикувати.

Козеріг

У березні Козеріг може сміливо йти до своєї мети. В особистому житті у них все буде стабільно. Ба більше, ви знову можете розпалити іскру у стосунках із партнером. Женіть геть песимізм, побалуйте себе чимось приємним, бадьортеся і займайтеся спортом. Обов'язково сходіть на масаж.

Риби

У Риб з'явиться шанс багато чого змінити у своєму житті, особливо в другій половині березня. Усе відбуватиметься як по маслу. Більше розважайтеся, заводьте друзів і покровителів. Їхня допомога буде безцінною. У роботі приймайте рішення, спираючись на інтуїцію, а також зважуйте всі за і проти. Крім того, у вас є великі перспективи у фінансових питаннях. В особистому житті будьте цілеспрямованими. Вільні Риби можуть створити сім'ю.

Вас також можуть зацікавити новини: