Астролог вважає, що вакцина від коронавірусу не буде знайдена / jessicaadams.com

Британський астролог і письменниця Джессіка Адамс ще в лютому цього року залишила свій будинок в Лондоні і переїхала на острів Тасманія після того, як передбачила початок пандемії коронавірусу. 

"Я знала, що буде далі", - каже вона. "Я дослухалася до своєї власної поради і була насторожі. Іноді доводиться бити тривогу, і я це зробила", - зазначає астролог.

Тоді в своєму передбаченні Джессіка назвала ключову дату-10 січня 2020 року: в цей день в китайському місті Ухань померла перша жертва коронавірусу, діагноз якої був підтверджений офіційно, пише Daily Mail

Відео дня

"Я повинна була попередити людей, що світ перевернеться з ніг на голову", - говорить Джессіка. 

Читайте такожАстролог Марина Скаді: у 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено у своїх кріслахВидання зазначає, що Адамс так само вірно передбачила Брексіт і розлад у королівській родині між принцом Вільямом і принцом Гаррі в 2017-му році.

Тепер же астролог склала ще ряд прогнозів. Вона стверджує, що Різдво цього року буде фантастичним. І що ситуація почне змінюватися десь дня за три до настання свят.

"Ми бачимо цикли, яких не було десятиліттями, - йдеться про дружбу, об'єднання та глобальну безпеку. Нарешті ми збираємо Землю разом!",- каже вона. 

За словами астролога, зараз ми знаходимося в середині циклу, дуже схожого на цикл Другої світової війни, але без самої війни, який закінчиться в 2026 році.

"Це повна і тотальна революція, а не перезавантаження, це Заміна. Все зміниться", - каже вона.

Джессіка також переконана в тому, що кліматична криза закінчиться до 2026 року, і тоді активістка-підліток Грета Тунберг повернеться до свого власного життя.

Астролог також вважає, що вакцини проти COVID-19 винайдена не буде, а "ми всі просто навчимося жити з ним, як зі СНІДом".

Раніше астролог Марина Скаді розповіла, які небезпеки ретроградний Меркурій приготував нам восени. Вона також розповіла про збільшення ймовірності стихійне лихо цього року.