Раки будуть приємно здивовані / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 24 липня, Близнюки ризикують опинитися в епіцентрі гучного скандалу. А Овни забудуть про все погане, на них чекає райська насолода. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Карти Таро обіцяють Овнам приємні моменти. На вас чекає райська насолода, всі проблеми обійдуть вас стороною. Відпочивайте і насолоджуйтеся.

Телець

Тельцям варто взяти себе в руки. Можливо, останнім часом ви сильно розслабилися. Почніть займатися справами і боріться з лінню.

Відео дня

Близнюки

У понеділок Близнюкам варто бути обережнішими. Вони можуть опинитися в епіцентрі скандалу, їм доведеться на ходу придумувати собі виправдання. Постарайтеся ізолюватися від людей, які можуть влаштувати для вас таке пекло.

Рак

Раки будуть приємно здивовані. Усі їхні проблеми вирішаться в один момент, ніби за помахом чарівної палички. Не втрачайте шанс, зробіть те, про що раніше навіть боялися думати.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам удар по гаманцю. Ви можете втратити чимало грошей, будьте обережні. Відмовтеся від авантюр і не намагайтеся хитрувати.

Діва

Дівам можна задуматися про щось оригінальне. Запишіться на курси або придумайте собі нове хобі. Дайте своїм думкам простір для польоту.

Терези

24 липня Терезам посміхнеться удача. Ви будете максимально продуктивними, не заривайте свій потенціал. Озвучуйте всі ідеї вголос і проявляйте ініціативу.

Скорпіон

Скорпіонам доведеться зіткнутися в жорстокою реальністю. Неприємні події змусять вас зняти рожеві окуляри. Ви занадто довірливі, деякі цим користуються.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям озирнутися. Поруч з вами людина, які задумала щось дуже погане. Постарайтеся її зупинити.

Козоріг

У понеділок Козероги можуть зустріти людину, яку намагалися назавжди залишити в минулому. Не варто знову їй вірити, не усі люди вміють виправлятися і ставати краще. Пам'ятайте про це.

Водолій

Водоліям варто відправитися на шопінг. Гуляйте, купуйте собі новий одяг і не шкодуйте грошей на розваги. Так ви відволічетеся від усіх проблем.

Риби

Карти Таро радять Рибам не засиджуватися вдома. Почніть гуляти і заведіть нових друзів. Не закривайтеся в собі і завжди виділяйте час для відпочинку.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку вже дуже скоро отримають незабутній сюрприз.

Вас також можуть зацікавити новини: