'Чорна' смуга наздожене ці знаки Зодіаку вже в березні

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН назвав головних невдах березня. У їхньому житті настає "чорна" смуга, яка загрожує негативними наслідками.

Стрілець

У вас може виникати відчуття, що ви зайшли в глухий кут. Через це ви ризикуєте впасти в депресію. Однак зірки рекомендують узяти себе в руки і продовжувати працювати. Тоді у вас усе вийде. У плані фінансів можуть бути зайві витрати. В особистому житті теж усе буде не так, як вам того хотілося б. Однак березень обіцяє вам гарне здоров'я. Цей місяць буде сприятливим для відпочинку на морі або в горах.

Відео дня

Діва

Не дозволяйте занадто сильно вами маніпулювати. Також не дозволяйте глибоко пірнати у вашу душу, оскільки можливі розчарування. У другій половині місяця у вас буде велика удача у сфері особистого життя - кокетуйте і фліртуйте. Можете знайти партнера для шлюбу. На роботі у вас з'являться нові завдання, ухвалювати рішення доведеться швидко, тому що час буде обмежений. Через це ви можете нервувати. Не дуже хороша ситуація в плані фінансів. Несподівано можуть з'являтися борги, а також не можна робити масштабних покупок.

Близнюки

Близнюкам варто бути в курсі всіх подій - вчитися, більше читати, відвідувати курси і тренінги, вивчати мови. Що стосується фінансів, то Близнюкам потрібно постаратися повернути всі борги. В особистому житті можуть бути проблеми - партнер може викликати ревнощі. Будьте обачні зі своїми другими половинками. А в плані здоров'я все має бути добре. Ви будете в повному настрої.

Вас також можуть зацікавити новини: