Невдахи 2023 року / фото semraninyolu.blogspot.com

Астролог Влад Росс назвав чотири знаки Зодіаку, які вже в наступному році зіткнутися з низкою проблем. Їм доведеться буквально виживати в цьому жорстокому світі.

Рак

Для Раків 2023 рік буде несприятливим в діловій сфері і в плані далеких поїздок. Не менш складною ситуація буде і в особистому житті. Доля може поставити вас перед серйозним вибором, від якого буде залежати ваше майбутнє. При цьому самотні представники цього зодіакального сузір'я можуть зустріти другу половинку. До слова, в кар'єрі у вас також можуть бути проблеми, конкуренти не дадуть про себе забути.

Стрілець

Як сказав Влад Росс в інтерв'ю "Главреду", Стрільцям варто бути обережними з документами. Уважно читайте те, що підписуєте. Звертайтеся за допомогою до юристів, якщо щось не розумієте. Є ризик, що вас можуть "надути" на велику суму грошей.

Відео дня

Водолій

У вас можуть виникнути конфлікти вдома. Ймовірно, ваша друга половинка чекає від вас більш рішучих кроків, проте ви з якоїсь причини не готові виводити ваші стосунки на новий рівень.  Також у вас можуть бути проблеми зі здоров'ям. 

Риби

За словами астролога, Риби - головні невдахи 2023 року. У них будуть проблеми буквально на всіх фронтах. Здоров'я також може їх підвести. Влад Росс рекомендує зменшити оберти і зайнятися своїм внутрішнім станом.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку зроблять ривок у кар'єрі у 2023-му.

Вас також можуть зацікавити новини: