Серед щасливчиків - чотири знака Зодіаку / slovofraza.com

Весна наближається до свого завершення, але це не означає, що ви не встигнете скористатися її подарунками. Травень виявиться доволі сприятливим періодом для деяких зодіакальних представників.

Тому гороскоп від Василини Володіної назве 4 знаки зодіаку, яким поталанить в останній місяць весни, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожПовня 7 травня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуОстанній місяць весни стане справжнім подарунком для Тільця, адже це сприятливий період, коли обставини прагнуть підлаштовуватися під ваші потреби і бажання. Зодіакальний представник може щиро пишатися собою і навіть у легкій формі хвалитися досягненнями серед знайомих. B травні є всі шанси покращити стосунки в родині. На роботі складається все чудово і ви просувається кар'єрними сходами без перешкод і затримок. Саме тому у Тельця вивільниться час для налагодження зв'язку з рідними і близькими. Самотній зодіак отримає можливість зустріти споріднену душу і завести власну сім'ю. Головне не боятися відкриватися новому і експериментувати.

Відео дня

Рак

Гороскоп радить знаку зодіаку Рак в кінці весни бути максимально пильним і уважним. Річ у тому, що травень надасть вам масу можливостей і вигідних шансів, які дозволять просунутися вперед з усіх сфер життя. Але все залежить лише від того, наскільки мудрими будуть ваші рішення. Прислухайтеся до голосу розуму і контролюйте спонтанність. Виграють саме ті Раки, які зможуть утриматися від ризику і необдуманих рішень. Зате ви отримаєте можливість поринути в ностальгію, зустрітися з давніми друзями, побачити далеких родичів і провести багато цікавих вечорів з членами сім'ї. Поступово повернеться впевненість у завтрашньому дні.

Читайте такожГороскоп на четвер, 7 травня: що чекає сьогодні на Тельців, Раків, Скорпіонів і інші знаки ЗодіакуСкорпіон

B Скорпіоні прокидається авантюрист і мисливець за пригодами. Астропрогноз наділяє вас величезним запасом енергії, сил і ентузіазму. Але вкрай важливо використовувати ці цінні ресурси в практичну користь, а не безглуздо ризикувати або просто розважатися. Ніякої імпульсивності та емоційних зривів, тим більше що в травні Скорпіон навчиться повністю себе контролювати. У вас є всі шанси проявити себе на професійному терені. Хапайтеся за вигідні можливості і використовуйте ораторське мистецтво і дар переконання в переговорах. Розширюйте список знайомств, так як на горизонті з'явиться впливова особа, яка може в короткі строки кардинально змінити ваше життя в кращу сторону.

Козеріг

Травень – максимально вдалий і сприятливий місяць для знака зодіаку Козеріг. Але найважливіше те, що він ще й неймовірно комфортний. Ви зможете змінюватися внутрішньо і зовні, але при цьому доля не вирве вас насильно із зони комфорту. Козеріг сам прийме рішення і плавно змінить обстановку навколо себе. Змінюється ваш світогляд, що дозволить на багато питань подивитися під новим кутом. Ви швидко досягнете успіхів у складних проектах і розберетеся з усіма накопиченими завданнями, до яких раніше не вирішувалися підступитися. Важливо і те, що зумієте повернути гармонію в сімейні стосунки.