Терезам доведеться вирішувати чужі проблеми. / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 9 квітня, Діви ризикують втратити всі свої гроші. А Тельці будуть радіти, в їхньому житті все складеться вдало. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни ризикують занадто захопитися мріями. Ви постійно витаєте в хмарах і не помічаєте, що відбувається в реальному житті. Зніміть рожеві окуляри.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям п'янку перемогу. Ви зможете досягти мети і втілити в життя те, про що давно мріяли. Насолоджуйтесь радісними моментами.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає боротьба, вам доведеться боротися за своє щастя. Однак в результаті у вас все вийде. Не здавайтеся і йдіть до своєї мети.

Рак

Раки зможуть отримати цінні знання. Ви розгадаєте секрет, який давно не давав вам спокою. Однак розкрита таємниця може як порадувати, так і засмутити.

Лев

На Левів чекає непростий день. Вам доведеться виконати багато доручень. Крім цього, Леви будуть змушені визнати свою неправоту і поступитися в суперечці.

Діва

9 квітня Діви можуть зрозуміти, що гроші - не головне. Однак до такого висновку ви можете прийти вже після того, як залишитеся з порожнім гаманцем. Швидше за все, Дівам доведеться "відкуповуватися" від проблем і витратити чимало грошей.

Терези

Терезам доведеться вирішувати чужі проблеми. До вас звернуться за допомогою, відмовляти не варто. Будьте добрішими і не намагайтеся ігнорувати прохання.

Скорпіон

Скорпіонам варто зайнятися улюбленими справами. Присвятіть цей день своїм захопленням і не думайте про роботу. Так ви наберетеся сил і відпочинете.

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям втрату сил. Ви будете постійно чимось зайняті, але до вечора можете зрозуміти, що витрачали час на непотрібні справи. Не засмучуйтеся, а зробіть висновок.

Козоріг

Козерогам пощастить, вони отримають знак згори. Він вкаже вам на правильний шлях. Не пропустіть підказку, без неї вам буде важко впоратися з усіма складнощами.

Водолій

У неділю Водолії будуть верещати від радості. Цей день подарує вам масу приємних емоцій. Розділіть щастя з друзями.

Риби

У житті Риб настануть зміни. Однак спочатку вони можуть вас налякати і навіть засмутити. Насправді ж все добре, вам потрібно подивитися на ситуацію під іншим кутом.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що новий тиждень казково озолотить тільки два знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: