Астропрогноз для Діви 2021 / ru.depositphotos.com

Астрологи рекомендують Дівам в липні 2021 стояти на своєму, навіть якщо здається, що сил більше немає. Початок місяця - найсприятливіший час, щоб дати волю почуттям і проявити індивідуальність. Стримувати амбіції будете потім.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

З 12 липня зірки рекомендують стримати свою прямолінійність і постаратися не висловлюватися різко про колег. Нептун вступає в протидію, і такі дії можуть негативно відбитися на вашій кар'єрі. Слідкуйте за жестами і інтонаціями співробітників - уважність допоможе вам знайти і знешкодити недоброзичливців.

Відео дня

У період з 23 липня і до кінця місяця не відкривайте свій бізнес і не міняйте роботу. Ваша найкраща стратегія - скромність, а великі звершення чекають попереду.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп кохання на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Читайте такожГороскоп карт Таро на липень 2021: що підготували карти для кожного знакуАстропрогноз в амурних справах попереджає - стежте за якістю своїх знайомств. Від цього залежить обстановка в особистому житті. Будьте уважні: з 1 по 12 липня ви зустрінете тих, хто посланий вам долею. Слухайте, про що вони говорять. Це, свого роду, передбачення про ваше майбутнє.

З 11 липня Венера буде перебувати в знаку Лева, і ви зможете дізнатися про перспективи в особистому житті. Не кажіть про це вголос - вам відкриється таємниця, яку не обов'язково знати партнеру або претенденту на його місце.

Дівам, які перебувають у відносинах, зірки рекомендують зберігати вірність і не віддаватися гріхам. Якщо ж все-таки щось подібне сталося - зберігайте спокій. Особисті кордони необхідні і, якщо партнер вас любить, то зрозуміє.

Сімейні Діви в липні 2021 будуть зайняті домашніми справами. Все, що стосується сім'ї і створення затишку, ляже на їх тендітні плечі. Така діяльність порадує представників знака і принесе свої плоди в майбутньому.

Найбільш сприятливий період для того, щоб побути з сім'єю - з 12 по 24 липня. На вас буде впливати Сонце, а значить, ви станете привабливими для всіх поколінь близьких вам людей. Постарайтеся нести тільки добро і не бути тираном.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

У перший тиждень місяця найкраще відвідати лікарів. Особливо, якщо ви давно збиралися. Уран розташований гармонійно, а значить ймовірність помилки в діагнозі або обстеженні дуже мала.

У період з 9 по 20 липня Нептун буде розташований напружено. Погіршиться стан шкіри і вона зажадає додаткового догляду. Найкраще - переглянути свій раціон харчування і виключити деякі продукти.

Кінець місяця, а саме термін з 21 по 31 липня, ознаменується впливом Чорного Місяця. В такий час краще не намагатися «стрибнути вище голови». Перестаньте нервувати, займіться собою. Проводьте час з родичами, гуляйте, приділяйте час хобі і творчості.

Вам також може бути цікаво: