Гороскоп Таро для знаків Зодіаку / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 6 листопада для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро віщують саме вам - читайте далі.

Овен

Карта "Сімка Жезлів". Завтра Сімка Жезлів закликає вас відстоювати свої позиції. Отримання цієї карти вказує на те, що зараз ви відчуваєте в своєму житті якусь перешкоду. Ваш початковий інстинкт може полягати в тому, щоб відступити, піддавшись будь-якому виклику, що стоїть на вашому шляху. Однак дуже важливо відстоювати те, у що ви вірите.

Відео дня

Телець

Карта "Місяць". Не дозволяйте страху побороти вас. Завтра можуть нахлинути спогади про минуле, які ви хотіли б скоріше забути. Це може бути щось сокровенне, що ви намагалися сховати в підсвідомості, сподіваючись, що згодом все вирішиться само собою. Замість того, щоб намагатися ігнорувати цю проблему, вирішіть вивести її з тіні і зцілитись.

Близнюки

Карта "Десятка Пентаклів". Вона уособлює безпеку, а також успіх і досягнення. Тож нарешті все налагодиться, і ви отримаєте відчуття задоволення від того, що не здавалися, як би важко не було.

Рак

Карта "Туз Жезлів". Туз Жезлів символізує новий початок і весь потенціал, який несе в собі це нове починання. На цьому тижні ви отримуєте стимул для реалізації того нового шляху або проекту, який ви пристрасно бажали, але досі не реалізували. Використовуйте цей час для того, щоб зробити перші кроки на шляху до досягнення цієї мети.

Лев

Карта "Шістка Жезлів". Шістка Жезлів - це карта рішучості і честі. Вона вказує на те, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли поставлених цілей, але і починаєте отримувати за це визнання. Коли ваші досягнення визнають -  насолоджуйтесь цим моментом.

Діва

Карта "П’ятірка Мечів". Варто розумно обирати свої битви. П'ятірка мечів вказує на те, що в якійсь сфері вашого життя назріває конфлікт. Намагаючись довести свою правоту, ви можете сказати або зробити те, про що потім будете шкодувати, а також зіпсувати стосунки з іншою людиною. Тому думайте перш ніж почати відчайдушно дискутувати.

Терези

Карта "Двійка Жезлів". Перед вами відкривається цілий світ можливостей, але зараз не час діяти імпульсивно або інстинктивно. Недосліджена територія може привести до довгострокового успіху, якщо йти до неї з реалістичними очікуваннями і чітким планом.

Скорпіон

Карта "Король Кубків". Король Кубків - людина прониклива, емоційно врівноважена і контролює ситуацію. Отримання цієї карти - нагадування про необхідність використовувати свою емоційну зрілість, коли ви будете розбиратися з тим, що життя підкинула останнім часом.

Стрілець

Карта "Дев’ятка Пентаклів". Насолоджуйтеся плодами своєї праці. Ви вкладали в свої цілі кров, піт і сльози, і тепер бачите заслужений успіх як результат своїх зусиль. Настав час скористатися тим матеріальним комфортом, який ви собі створили.

Козеріг

Карта "Лицар Жезлів". Лицар Жезлів - імпульсивна карта, яка вказує на почуття занепокоєння, яке може призвести до потрясінь у вашому житті. Можливо, ви вже готові піти певним шляхом, але, напевно, варто ще раз добре обдумати. Це нелегко зробити, коли ви захоплені чимось, але ця карта нагадує про те, що добре продуманий план сприяє довгостроковому успіху.

Водолій

Карта "Лицар Мечів". Лицар мечів - це карта, що застерігає від того, щоб домагатися бажаного за всяку ціну. Так, це добре, коли ви володієте непохитним честолюбством, але тільки в тому випадку, якщо ви спочатку обміркуєте всі проблеми і наслідки.

Риби

Карта "Трійка Жезлів". Можливості для вас зараз справді безмежні! Трійка Жезлів сигналізує про те, що буде безліч можливостей розширити свої горизонти в тій чи іншій мірі. Подивіться на мить за межі своїх нинішніх обставин і подумайте про своє майбутнє.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, що листопад для деяких знаків Зодіаку стане місяцем викликів та перемог. Дізнайтеся, що зірки пророкують саме вам.

Вас також можуть зацікавити новини: